Ava Uitvaartzorg

Gesponsord bericht

Ava Uitvaartzorg. Graag laten wij u kennis maken met Annette Verbruggen van Ava Uitvaartzorg. Het is fijn wanneer u een dierbare verliest dat u met iemand kan samenwerken die weet wat er moet gebeuren en weet wat er mogelijk is. Iemand die begrijpt wat verdriet is en weet wat verlies betekent en tegelijkertijd zorgt dat alles wordt geregeld. AVA Uitvaartzorg is de uitvaartverzorger in Amersfoort en Eemland die u op een warme en praktische manier terzijde staat.

Waar u alles mee kunt bespreken tijdens uw leven of waar u als nabestaanden op kunt terugvallen bij het overlijden van een dierbare. Het ondersteunen en begeleiden van nabestaanden bij het overlijden van een dierbare, is voor Annette het meest dankbare werk.

Begonnen in het basisonderwijs, door het contact met kinderen en ouders heeft zij veel geleerd in het omgaan met mensen, wat nu weer van pas komt in haar werk als uitvaartbegeleider.

Samen met u wil zij het beste voor uw overleden dierbare.  Haar kracht is om de familie zo veel mogelijk in hun eigen kracht te zetten, waardoor het afscheid echt uit de familie komt. Als het op kosten aankomt biedt AVA Uitvaartzorg direct duidelijkheid en transparantie. U weet vanaf dag één wat de uitvaart gaat kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan achteraf.

Annette kan u ook helpen met het voor bespreken van de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, het vastleggen van uw keuzes en het opmaken van een voorlopige begroting. Dit doet zij geheel vrijblijvend. Annette is 24 uur per dag bereikbaar en is er voor iedereen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Wilt u meer meten over Ava Uitvaartzorg neem dan eens een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie overlijden uitvaart uitvaartkosten uitvaartzorg