Bloemmarie meer dan alleen bloemen

Gesponsord bericht

Bloemmarie meer dan alleen bloemen. Naast de prachtige en duurzame bloemstukken die ze maakt, begeleidt Marieke een ervaring, een herinnering, een ritueel. Waarin de bloemen van nu, deels uit eigen tuin, de herinnering worden voor later.

“Als je te maken hebt met verlies kan het fijn zijn om echt even stil te staan in de periode voor het daadwerkelijke afscheid. Marieke neemt u mee het groen in, om vanuit uw hart iets moois te plukken dat zij in het afscheidsstuk verwerkt. Samen met Marieke maakt u letterlijk tijd om in het moment te zijn. Dat zorgt voor verbinding, met elkaar en de natuur.”

Ook biedt Marieke nog andere diensten aan rondom het bloemwerk van een uitvaart:
– het basisstuk, u vraagt in de kaart aan de genodigden om een losse bloem mee te nemen. Vooraf aan de dienst staat Marieke met een basisstuk klaar om alle bloemen van de mensen te ontvangen en in het basisstuk te verwerken. Als iedereen binnen is, kan het stuk op de kist gelegd worden.

Wat te doen met de bloemen na de uitvaart:
-bij een begrafenis is het vaak het mooiste om het bloemwerk op het graf te leggen;

– Gedenklijsten, na de uitvaart haalt u zelf een aantal bloemen uit het stuk en Marieke gaat deze voor u persen en verwerken in een lijstje welke voor altijd mooi blijft.

– na de uitvaart is het mogelijk dat Marieke er is om het bloemstuk te ‘verdelen’ over de mensen. Als u voor een gehele kistbedekking heeft gekozen is het mogelijk om hier met gemak 100 mini-boeketjes van te maken. Ook zou dit gecombineerd kunnen worden met het prentje van de overledene.

 

Wilt u meer zien van de geweldige creativiteit en de extra aandacht die Bloemmarie u kan geven, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis bloemen ceremonie crematie overlijden ritueel rouwbloemen rouwboeket uitvaartbloemen