De ceremonietuinen van Huize Vossendel

Gesponsord bericht

De ceremonietuinen van Huize Vossendel. Het voorjaar komt er weer aan! En dat betekent voor Huize Vossendel, de ceremonietuinen voorjaar klaar maken en de sfeervolle tent opbouwen en inrichten.

Zo zijn zij eind maart, begin april weer klaar voor een mooi nieuw seizoen voor waardevolle en mooie bijzondere afscheidsmomenten. Steeds meer mensen in de regio vinden Huize Vossendel voor een persoonlijk en bijzonder afscheid in de mooie tuinen.

Achter de poorten van Huize Vossendel komt u aan in de riante tuin en wordt u warm en gastvrij door Eugène & Mariëlle Stolk onthaald. De speciaal aangelegde afscheidstuin aan het water in het natuurgebied De Waay in de regio De Liemers in Groessen (gemeente Duiven), biedt mogelijkheid voor uitvaartceremonies en condoleances. Een waardig en bijzonder afscheid in de openlucht.

In de afscheidstuin ervaart u een serene rust en bent u omringd door groen met diverse bloemen en planten. Dankzij een grote en mooie luxe sfeertent met transparante zijwanden en heaters zit u tijdens de ceremonie warm en droog. En bij mooi warm weer in de schaduw.

De tuin is een besloten tuin. U bent dus als enige gezelschap aanwezig. En de tuin is de hele dag voor u ter beschikking. Persoonlijk contact en in alle rust het afscheid faciliteren, dat de passie en het doel van Eugène en Mariëlle.

Zij hopen u en uw dierbaren te mogen ontvangen voor een mooi en warm afscheid.

Wilt u meer informatie over Huize Vossendel, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid ceremonietuin overlijden uitvaart uitvaartceremonie