Gesponsord bericht

Afscheidsfotografie van Suijten & Steenbergen Fotografie. De dag van het afscheid gaat voor directe nabestaanden vaak in een roes voorbij. Grove herinneringen blijven hangen, maar de kleine details zijn na de uitvaart niet altijd scherp. Terwijl juist details de herinnering aan het afscheid extra waarde geven. Om die reden wordt er steeds vaker voor afscheidsfotografie gekozen. Fotografie die het beeld van de uitvaart vastlegt.

Mirjam Suijten en Robert Steenbergen werken sinds 2017 samen als fotograaf. Mensen een goed gevoel geven is wat hen drijft. Allebei raken ze snel geraakt (ja, ze hebben inderdaad zakdoekjes mee) door mooie, ontroerende en soms heftige momenten en ze hebben allebei een goed inlevingsgevoel.

Vaak werken ze als fotografisch duo maar soms ook alleen. Juist als ze samen aanwezig zijn (met twee fotografen) vallen ze minder op omdat ze zich minder hoeven te verplaatsen.

Tijdens het afscheid – de uitvaart – maken zij op een journalistieke wijze foto’s van de bijzondere momenten die op deze dag gebeuren. Van te voren bespreken ze wat er wel (of juist niet) gefotografeerd gaat worden. Ze werken zoveel mogelijk geruisloos maar uiteraard zijn zij soms wel in beeld.

Een deel van de foto’s die Mirjam en Robert maken verwerken zij in een herinneringsalbum. Waarom? Omdat veel klanten aangeven dat een fotoalbum een kans biedt voor gespreksmomenten. Met kinderen maar ook met andere nabestaanden. Je pakt het album uit de kast en samen blader je er doorheen. Dit draagt op een positieve manier bij aan het rouwproces.

Wilt u meer zien en weten over Suijten & Steenbergen Fotografie oftewel Mirjam en Robert, bekijk dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie herinneringsfotografie laatste wens nabestaanden overlijden Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie