Holistische coachpraktijk Irma van Reem

Gesponsord bericht

Holistische coachpraktijk Irma van Reem wil graag het taboe doorbreken dat het doorleven van rouw en verdriet iets is dat we alleen moeten doen. Het is zo helend als je je bewust wordt wat jouw verlies met je doet en hoe je er ook naar kunt kijken. Het verwerken is van wezenlijk belang om voorbij het verlies te leven en jouw verdriet te integreren in je leven. Irma is een therapeut met veel persoonlijke ervaring, heeft een spirituele benadering en een koffer vol met kennis opgedaan uit haar studies. Lees hier hoe nabij jouw verlies kan zijn …

 

Het moment dat ik doodga

Probeer ik zo snel mogelijk bij je terug te komen

Ik beloof je dat het niet lang duurt

Kijk maar

Voel mijn aanwezigheid

En als je wilt huilen

Huil dan alsjeblieft

En weet

Dat ik met je meehuil

De tranen helen ons allebei

Jouw tranen zijn de mijne

Ik hoef niet dood te gaan

Om terug bij jou te zijn

 

Dit zijn passages van Thich Nhat Hanh die hij heeft gesproken over de dood. Hij is een Boeddhistische monnik, vredesactivist en de grondlegger van mindfulness over de hele wereld en pasgeleden overleden. Ik hoop dat ik je mag meegeven dat je mag geloven en vertrouwen dat ook als jij een geliefde verliest, er altijd die aanwezigheid is zoals hij het omschrijft. Dat de tranen van jullie samen zijn en het volledig gaat om de energie die overblijft en die jullie nooit zal scheiden. Eer die energie en dat gevoel als je rouwt om je geliefden.

Als je zelf op een diepere laag voelt dat het fijn is om met iemand te kijken naar jouw verlies. Schakel dan mijn begeleiding in. Ik breng je liefdevol naar je gevoel en kracht.

Liefs, Irma

Wilt u meer informatie over Holistische Coachpraktijk Irma van Reem, bezoek dan onze bedrijvengids. U vindt hier ook haar contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: coachpraktijk holistische rouwbegeleiding holistische rouwverwerking overlijden rouwcoach rouwcoaching rouwen verlies