Memorabel Afscheidsmonumenten, bloesemtak en een ijsvogeltje

Gesponsord bericht

Memorabel Afscheidsmonumenten, eigenaar Jeroen maakt samen met nabestaanden prachtige grafmonumenten en gedenktekens. Het ontwerpen en maken van een persoonlijk grafmonument is een gevoelig en persoonlijk proces. Het moet heel zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht gedaan worden. Jeroen beschouwt het als een eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Hij ontneemt zoveel mogelijk alle zorgen omtrent het grafmonument van het ontwerpen, aanvraag van vergunningen tot en met de plaatsing.

Een mooi voorbeeld hiervan is een prachtige grafsteen van glas, met daarop een bloesemtak en een ijsvogeltje, die Jeroen samen met nabestaanden ontwierp.

Kunstzinnige grafsteen van glas

Door het glas aan de achterzijde mat te maken komen de bloemen en de ijsvogel beter uit. Een transparante glazen grafsteen is vaak slecht zichtbaar omdat de achtergrond er doorheen zichtbaar is. Met matglas voorkom je het dat de grafsteen van glas tegen de achtergrond zou wegvallen. De kleuren van de glazen bloemen op de bloesemtak zijn in nauw overleg bepaald; eerst maakten we een aantal proeven. De bloemen zijn bewust drie dimensionaal zodat ze op het glas extra goed zichtbaar zijn en een speels effect hebben.

Memorabel Grafmonumenten

Diverse stijlen

Jeroen heeft diverse stijlen, van abstract, bijzonder, uniek, tot kleurrijk speels of kunstzinnig artistiek. Uw verhaal, herinneringen en wensen staan centraal bij het maken van een ontwerp. Samen met u kijkt Jeroen wat het beste bij uw dierbare past en hoe hij uw wensen het beste vorm kan geven. Jeroen neemt u mee in het hele proces, van eerste schetsen, modellen, uitvoering tot het (samen) plaatsen van het grafmonument.

Voor meer informatie over Memorabel Afscheidsmonumenten verwijzen wij u naar onze bedrijvengids.

 

 

 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: begraafplaats gedenktekens Grafmonument overlijden