MOMENT.online voor een blijvende herinnering

Gesponsord bericht

MOMENT.online voor een blijvende herinnering. Het verdriet bij het overlijden van een dierbare gaat gepaard met mooie herinneringen. Het vastleggen hiervan kan steun bieden in het rouwproces. U kunt condoleances/herinneringen met elkaar delen en samenbrengen op een respectvolle, persoonlijke en unieke plek. Dat kan op MOMENT.online een persoonlijke online gedenkpagina.

Bij een condoleanceboek gaat het om de adresgegevens. Bij MOMENT.online gaat het over het delen van mooie herinneringen. Een persoonlijk in-memoriam online binnen een beveiligde internetomgeving. Het veilig online delen van gebeurtenissen met familie, vrienden en kennissen is van deze tijd “Daarom is uw privacy gewaarborgd op het platform en is er geen enkele vorm van commercie, zoals reclames.”

Gebruikersvriendelijk, interactief en naar behoefte(of wens?) te beveiligen

MOMENT.online biedt nabestaanden een respectvolle plek voor de herinneringen aan een dierbare overledene. In het buitenland is een online gedenkpagina al langer bekend. In Nederland is het opkomend. U kunt alle informatie online bekend maken en bijvoorbeeld de uitvaart streamen via de persoonlijke pagina.

Een pagina aanmaken is eenvoudig te realiseren. Binnen 10 minuten staat de basis online. U kunt een persoonlijke omslagfoto plaatsen of gebruik maken van kant-en-klare templates. De kleuren van uw in memoriam zijn aan te passen. Net als de lettertypes en stijlen. Als maker houdt u zelf de regie in eigen handen. U kunt familie, vrienden en bekenden een persoonlijke link toesturen om een condoleance/herinnering, foto of filmpje te delen. Het platform is mobielvriendelijk. U kunt de link delen via WhatsApp, social media en e-mail.

Voor het organiseren van een uitvaart heeft u beperkt de tijd. Als nabestaande moet u binnen korte tijd veel beslissingen nemen. Een online gedenkpagina kan in dit proces helpend zijn, doordat u alle informatie die u al hebt online kunt zetten. U kunt zelfs al via de pagina de rouwkaart digitaal versturen. Dan zijn mensen alvast op de hoogte. Details kunt u invullen op het moment dat deze bekend zijn.

Een tastbare herinnering

Alle herinneringen, condoleances en foto’s kunnen eenvoudig van de persoonlijke pagina worden gedownload om er een herinneringsboek van te laten maken of digitaal te bewaren. Er zijn ook andere voorbeelden, bijvoorbeeld een pagina aanmaken voor een overleden collega. Iedereen binnen het bedrijf werd gevraagd een herinnering, anekdote of foto te delen. Uiteindelijk kon er een mooi boek aan de nabestaanden worden overhandigd namens het bedrijf. Dat kan ontzettend waardevol zijn voor de nabestaanden.

U kunt zelf kiezen hoe lang u de pagina online wilt laten staan.

Voor meer informatie over MOMENT.online bezoek onze bedrijvengids

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid anekdote condoleance herinneringen nabestaanden overlijden rouwen tastbare herinnering verlies