Onderhoud van een gedenkplaats

Gesponsord bericht
MOOI GRAF ontzorgt met haar dienstverlening de nabestaanden van overledene(n) met betrekking tot het onderhoud van een gedenkplaats.
 
Ze doen dit op een waardige manier en stellen zich hierbij discreet en respectvol op.
“We houden rekening met de normen en waarden welke op de betreffende begraafplaatsen of kerkhoven gelden, we respecteren de gevoelens van de nabestaanden.”
 
Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis, een grafmonument speelt daarin een grote rol. Het goed verzorgen van het grafmonument is een van de dingen die je voor jouw dierbare overledene kan blijven doen. Maar wat als je dit niet meer kan doen? Je raakt slecht ter been, je hebt geen tijd, je woont te ver weg of het is te emotioneel voor je?
 
Er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor je niet in de gelegenheid bent om het grafmonument van jouw dierbare te onderhouden. Wel vind je het belangrijk dat het grafmonument er waardig en verzorgd bij ligt.
MOOI GRAF bied je de mogelijkheid om dit voor je te doen.
Wil je meer informatie over Mooi Graf, bezoek dan onze bedrijvengids, je vind hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats graf Grafmonument grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn