Rouwservice van Andel – Jaguar familie rouwauto

Gesponsord bericht

Rouwservice van Andel – Jaguar familie rouwauto,  stijlvol en exclusief, in Nederland de enige in zijn soort. 

Deze stijlvolle en unieke Jaguar familie rouwauto biedt plaats aan vier nabestaanden. In het ontwerp is rekening gehouden met de originele belijning van Jaguar. De grotendeels glazen achterzijde zorgt voor een strakke uitstraling. Het interieur van de rouwauto is voorzien van een separatiewand met ruit, een uitschuifbare vloer voor een uitvaartkist en voldoende ruimte voor bloemen. Het gehele interieur is gelijk het exterieur tot in detail afgewerkt en wordt degelijk onderhouden.

Rouwservice Van Andel biedt rouwvervoer voor een persoonlijk en passend afscheid. Als enige in Nederland bieden zij de bijzondere Jaguar familierouwauto aan. Een andere mogelijkheid op het gebied van rouwvervoer is de traditionele Lincoln rouwauto.

Oprichter Jarno van Andel is een jonge, representatieve ondernemer met een passie voor de uitvaartbranche. Hierin ligt de kracht van het bedrijf: een nieuwe, verfrissende blik op de branche. Hierbij staat in liefde recht doen aan de overledene voorop. Jarno staat voor u als ondernemer klaar om met u mee te denken op het gebied van de mogelijkheden en de wensen van nabestaanden.

Ook met particulieren denkt hij graag mee, zo kreeg hij laatst het verzoek van een jonge man die al nagedacht had over de auto waarin hij vervoerd wilde tijdens zijn uitvaart, de Pilato Jaguar.  Informatie ingewonnen bij Jaguar Nederland en Europa maar helaas zonder resultaat. Via via kwam hij terecht bij Rouwservice van Andel en werd zijn droom werkelijkheid en heeft hij een proefrit mogen maken in zijn droomauto.

Wilt u meer informatie over Rouwservice Van Andel en de Jaguar familie rouwauto, neem dan een kijkje in onze bedrijvengids.

 

 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie Jaguar laatste wens overlijden rouwvervoer