Zelf de rouwauto besturen met Zelf Rijden

Gesponsord bericht

Zelf de rouwauto besturen met Zelf Rijden. Het is dé trend op uitvaartgebied: nabestaanden die een actieve rol willen tijdens de uitvaart. Zelf Rijden is een nieuw uitvaartconcept dat naadloos aansluit bij deze ontwikkeling: nabestaanden mogen hun overledene zelf naar de laatste rustplaats rijden in een waardige en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke rouwauto.

In het kort

Zelf Rijden biedt u als uitvaartondernemer de mogelijkheid om per dag een rouwauto te huren. Nabestaanden mogen deze rouwwagen vervolgens zelf besturen op de dag van de uitvaart. Indien gewenst kan ook u als uitvaartondernemer de rouwauto zelf besturen.

 

Actievere rol voor nabestaanden

Zelf Rijden is een initiatief van twee ervaren partijen in Rouwvervoer: Budget Hearses en Verstraaten Staatsie Vervoer. Beide ondernemingen zagen de wensen van nabestaanden de afgelopen jaren verschuiven: van alles laten uitvoeren door de uitvaartonderneming naar actief participeren.

 

Extra waarde toevoegen

Zelf de rouwauto besturen kan een uitvaart extra waarde geven. Dankzij Zelf Rijden hebben nabestaanden de kans om een overleden dierbare persoonlijk naar de laatste rustplaats te

begeleiden en om samen een laatste rit te maken, langs plekken vol waardevolle herinneringen. Dit maakt het proces van afscheid nemen nog persoonlijker intiemer en wordt de laatste rit een mooie herinnering.

 

De auto: stijlvol en gebruiksvriendelijk

Zelf Rijden maakt gebruik van de Chrysler Pacifica: een stijlvolle en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk rijdende auto die helemaal is ingericht voor overledenenvervoer. De rouwauto kan in Oss of Venray worden opgehaald, of door ons worden afgeleverd op een plek naar wens.

 

Meer informatie over Zelf Rijden is te vinden in onze bedrijvengids, u vindt daar ook hun contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid overlijden rouwvervoer rouwwagen uitvaart