Waar kan ik online condoleren?  

Wanneer een dierbare of een bekend persoon komt te overlijden is het fijn als u een condoleance kan achterlaten. Waar kan ik een online condoleren? Waar dat vroeger altijd persoonlijk gebeurde heeft online daar nu ook ruimte voor gemaakt. Via het Condoleanceregister op onze website kunt u een condoleance plaatsen of een register aanmaken. U heeft de keuze om deze openbaar te zetten of privé te houden en deze alleen te delen met uw dierbaren.

Condoleance Register

Alle nabestaanden hebben bij ons de mogelijkheid om een gratis register aan te maken na het overlijden van hun dierbare. Dit kunt u doen door op Condoleance te klikken. Hier komt u op onze Condoleance pagina en heeft u de keuze om op zoek te gaan naar een register of om er zelf een te maken. U kunt deze helemaal persoonlijk maken aan de hand van de persoonlijke gegevens van de overledene. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om een eigen tekst te plaatsen. Om het online condoleren helemaal mooi, vredig en compleet te maken kunt u ook een foto uploaden die dan bij het register zichtbaar zal zijn. Er worden geen kosten berekend voor het plaatsen van een Condoleance of het aanmaken van een register.

Wij hebben hierbij twee mogelijkheden, de eerste mogelijkheid is dat u dit register openbaar plaatst. Dit houdt in dat iedereen uw register kan inzien en hier een condoleance kan plaatsen. U kunt dit bijvoorbeeld ook doen voor een bekend persoon die is overleden.

De tweede keus is dat u het register privé houdt, dit houdt in dat u door middel van een privé link die u van ons krijgt het register kan delen met alleen de mensen die u wilt. Alleen zij kunnen dan het register inzien en een condoleance plaatsen.

Wellicht bent u onze Uitvaartkluis ook tegen gekomen op onze site. Dan gelijk de volgende vraag; Heeft u zelf al nagedacht wat voor uitvaart u wilt en wat daarbij uw uitvaartwensen zijn? U kunt bij ons dus al uw wensen vastleggen in onze Uitvaartkluis. Deze zorgt er ook voor dat al uw administratieve en financiële afhandelingen op een correcte manier voor u gebeuren. Uw nabestaanden kunnen alles stap voor stap uitvoeren, scheelt een hoop tijd eer alles geregeld is en het neemt uw nabestaanden een grote zorg uit handen.

 

 

Geplaatst in categorie: Online Accounts

Geplaatst in tags: afscheid overlijden rouwen uitvaart