Wat zijn uw laatste uitvaartwensen?

Wat zijn uw laatste uitvaartwensen? Het blijft een onderwerp waar we het niet graag over hebben. We denken er wel over na en soms zien we in de media iets voorbijkomen wat we misschien gek vinden, of toch niet? Neem als voorbeeld de begrafenis van Aretha Franklin. Zij overleed 16 augustus 2020 en zij had iedere dag een andere outfit aan toen ze opgebaard lag.

Iets wat alleen gebeurd bij bekende en rijke personen? Vaak wel ja. Wij vinden het vaak al moeilijk om één outfit te benoemen, als we het al benoemen. Vaak wordt het toch bepaald door onze nabestaanden.

Toch weer even terug naar zangeres Aretha Franklin, the Queen of the Soul, op en top diva, tot op de laatste dag van haar uitvaart. De eerste dag opgebaard in een rode jurk met Christian Louboutin pumps aan. Haar benen waren bij de enkels gekruist en ze lag in een gouden kist die helemaal omringd was met rozen. Op haar tweede dag dat ze opgebaard lag had ze een pastel blauwe japon aan. Op de derde dag had deze diva een rosé gouden maatpak met roze kant en kralen aan. Beeldig tot het eind!

Bron: AD.nl

Niet iets wat vaak gebeurt op deze manier, maar stel u heeft ook uitgesproken wensen over hoe u bijvoorbeeld opgebaard wilt worden. Er heerst nog steeds een taboe om over uw eigen uitvaartwensen te praten. Toch kunt u ze vastleggen. Wij hebben de Uitvaartkluis ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u al uw uitvaartwensen, financiële- en administratieve zaken kan vastleggen zonder dit vooraf met uw nabestaanden te hoeven bespreken. U geeft drie vertrouwenspersonen aan die toegang tot deze kluis krijgen. Na uw overlijden kunnen deze vertrouwenspersonen al uw uitvaartwensen inzien en al uw administratieve- en financiële zaken netjes afronden. Via onze Bedrijvengids komen uw vertrouwenspersonen één op één in contact met de leveranciers die hen hiermee kan helpen.

Wilt u een specifieke outfit aan in uw kist tijdens uw uitvaart? Wilt u een speciale kist? Heeft u een specifieke kleur rozen die u wilt hebben?

Maak het kenbaar in de Uitvaartkluis en maak uw eigen uitvaart persoonlijk en geheel naar eigen wens!

Geplaatst in categorie: Infobox Wensen vastleggen

Geplaatst in tags: uitvaart wensen