Annelies Vente Uitvaartzorg

Gesponsord bericht

Annelies Vente Uitvaartzorg – Voor liefdevolle hulp bij het laatste afscheid. Van de verzorging en het opbaren van de overledene, het vervoer, de aangifte van overlijden, de rouwkaarten tot de afscheidsdienst. Vente begeleidt nabestaanden met het regelen van de uitvaart van hun geliefde. 

Mijn naam is Annelies Vente.  Sinds 2015 werk ik als zelfstandig uitvaartbegeleider.  Ik begeleid nabestaanden op een persoonlijke en liefdevolle wijze met het regelen van de uitvaart van hun dierbare. Mijn eigen ervaringen met de dood en het afscheid nemen zijn bepalend geweest voor de manier waarop ik mijn werk doe.  Ik creëer rust en ruimte in een emotionele en hectische tijd.

kunnen nabestaanden zelf bepalen hoe zij afscheid willen nemen van hun dierbare.

Als uitvaartbegeleider zie ik hoe een goed afscheid de nabestaanden helpt om het verlies te dragen en helpt in hun rouwproces. Mijn doel is een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene zodat nabestaanden met warme gevoelens hierop terug kunnen kijken. Een uitvaart die echt past bij hun overleden dierbare.

Nabestaanden begeleid ik vanaf het moment van overlijden, of soms zelfs daarvoor tot en met de uitvaartplechtigheid. Ook na de uitvaart bied ik nazorg.

Hoe lastig het onderwerp ‘de dood’ ook is, het is goed om hier met elkaar over te praten. Wilt u uw uitvaartwensen bespreken? Neemt u dan contact met mij op. In een kosteloos voorgesprek help ik u  uw wensen in kaart te brengen.

Meer informatie en contactgegevens van Annelies Vente Uitvaartzorg vindt u in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. uitvaartzorg urn verlies