De Kistenmaker – Nichemarkt

Gesponsord bericht

De Kistenmaker – Nichemarkt. “Een ‘nichemarkt’ is een segment van een grotere markt, met zijn eigen specifieke behoeften.” Dat is een van vele de beschrijvingen op het internet van het woord ‘niche’ of ‘nichemarkt’. Belangrijk voor uw website wat uw niche is en dat ook duidelijk maken.

Wat is de niche van de kistenmaker Willem van den Berg?

Tweeledig: het maken van grafkisten én houten urnen. De houten urnen minder door de factor tijd: een grafkist vraag meer acute tijd, daardoor blijft er minder tijd over voor de urnen.
Om die reden dit keer alleen de grafkisten.

Grafkisten in één zin: Eenvoudige mooie grafkisten die aan alle eisen voldoen en handgemaakt, waarbij echtgenote José de binnenbekleding en kussens maakt tegen een redelijke prijs.

Atalanta; basiskist met houten spijkers waarbij variaties bijv. in grootte mogelijk zijn.

De Atalanta is beschikbaar voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Zie voor alle details de website van de Kistenmaker.

Kinderkistjes

Ook kinderkisten behoren tot deze niche. Dat blijft moeilijk en voelt altijd heel dubbel. Gelukkig worden deze minder verkocht, maar toch zijn ouders altijd heel dankbaar: “wat ben ik blij dat je ons hebt kunnen helpen.” Soms een kist uit voorraad, soms gemaakt naar de wensen van ouders.

Kistjes met mand motief, deze komen binnenkort op de website.

 

En dan zijn er de specifieke wensen

Een kleinere kist maken voor een klein persoon of een ander model voor een zijligging. Onlangs een beenderkistje gemaakt: grafrechten waren beëindigd en de familie wilde de resten cremeren. Samengevat; handgemaakte kisten uit voorraad, maar ook naar specifieke wensen.

 

Wilt u meer informatie over de Kistenmaker, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie kinderkisten overlijden uitvaart uitvaartkist