Doorleven, praktijk voor verlies-, rouw- en stervensbegeleiding

Doorleven, praktijk voor verlies-, rouw- en stervensbegeleiding. Peter van den Berg ontvangt mooie reviews, één daarvan deelt hij graag met u. Reviews worden vrijwillig gegenereerd door consumenten, waarin zij hun ervaring delen over een product, dienst of bedrijf. De door de consument gedeelde ervaring heeft een grote impact of een product of dienst gekocht wordt. Maar een review kan ook voor de ontvanger een grote persoonlijke waarde hebben, lees onderstaande review. 

Deze reactie kreeg Peter van een vrouw die hij gedurende een periode begeleidde. Twee jaar na het overlijden van haar vader zocht zij hulp. Zij zorgde op dat moment voor haar moeder, haar gezin met jonge kinderen en zij werkte in de gezondheidszorg.

“Ik kon nauwelijks staande blijven na het overlijden van mijn vader. Ik werd zelfs arbeidsongeschikt met een bijna burn-out.

Best bijzonder dat een wildvreemde na één gesprek geen vreemde meer is.

Bij jou kon en durfde ik meteen al mijn gevoel bloot te leggen. Ik had echt het gevoel dat er naar mij geluisterd werd.

Jij liet mij dingen op een andere manier bekijken. Je hebt mij veel geleerd. Je hebt nooit veel woorden nodig, maar wat je zegt is in ieder geval bij mij binnengekomen. Het heeft mij echt geholpen om er sterker uit komen en nog steeds groei ik en word ik sterker!”.

SvD, 36 jaar

Wilt u meer weten over de diensten van Peter van den Berg bezoek dan onze bedrijvengids, waarin hij twee vermeldingen heeft.

 

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid overlijden rouwbegeleiding rouwcoach rouwen stervensbegeleiding verliesbegeleiding