EVW Freelance Floral Design

Gesponsord bericht

EVW Freelance Floral Design – “Be different and work with passion”. Als bloemstylist wordt Esther van Wijngaarden heel blij van creëren en mensen betoveren met haar bloemwerk.

“Ik wil dat als je weg kijkt en je kijkt terug naar het bloemstuk of bloemen dat je weer een nieuw detail ziet. En als dit bij jou emotie opwekt, dan kan dit van blij naar heel emotioneel gaan. Zo ook bij deze prachtige klus. Het was best last minute maar als ik het nog kan regelen dan ga ik ervoor. Ik heb minimaal 3/4 dagen nodig om alles helemaal perfect uit te voeren.

Ik mocht lekker uitpakken!

Ik heb mijn bloemen besteld en ben 2 dagen erna aan de slag gegaan. Nu waren de bloemen op zijn mooist. Zodat ze konden stralen op deze mooie uitvaart. Er werd mij gevraagd of ik een grootte “S” wilde maken met bloemen, 2 pilaar bloemstukken en 1 stuk voor op de kist, met als wens een muzieknoot er in.

De dag van het maken was lekker, in het zonnetje, in de tuin van en met mijn ouders. Zij helpen mij altijd waar ze kunnen. Dit is echt heel erg fijn. Toen het af was heb ik het bezorgd met mijn vader in Rotterdam. We hebben het samen opgebouwd en de klant was heel erg blij met het resultaat, het viel als een puzzelstukje in elkaar.

Dit geeft mij altijd echt een geluk sprongetje als ik iemand mag blij maken met mij passie en mijn bloemencreaties.”

 

Wilt u meer informatie over EVW Freelance Floral Design, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwbloemen rouwboeket rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies