Gratis e-book van Saskia de Vet Rouwverwerkingscoach

Gratis e-book van Saskia de Vet Rouwverwerkingscoach. Heeft u een handleiding met tips hoe om te gaan met rouw? Saskia ondersteunt u graag met een gratis e-book met 7 tips van overleven naar leven. Zij vertelt u er graag meer over.

Hoe gaat u om met rouw en emoties?

Het lijkt zo makkelijk om te zeggen “ik zit in de rouw” … ervan uitgaande dat veel mensen het wel zullen snappen. Maar niets is minder waar. Zeker bij zelfdoding, dan komen er zoveel emoties los dat niemand eigenlijk weet hoe er mee om te gaan en u zelf wellicht ook niet, want zelfdoding is echt complex. En zeker als partner dan kunt u heel veel ellende over u heen krijgen. Of mensen komen met verhalen die niet kloppen, maar wel in de rondte gaan in uw omgeving.

Wat dat voor een impact heeft het op uw leven?

Weet dat u te allen tijde een keuze hebt hoe daarmee om te gaan. Laat u zich leiden door de emoties en gevoelens en oordeel van een ander of maakt u een keuze om uw leven weer op te pakken en weer te genieten van de dingen die er wel zijn?

Want wees eerlijk u bent nooit verantwoordelijk voor de dood van iemand anders.

Wilt u ook 7 tips om van overleven naar leven te gaan, download dan mijn gratis e-book. Wilt u meer informatie over mij of wilt u een afspraak met mij inplannen, bezoek dan mijn pagina in de bedrijvengids van Uitvaart-Platform.nl. Een nog betere indruk kunt u van mij krijgen door te klikken op deze link.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: nabestaanden rouwcoaching rouwen rouwverwerking rouwverwerkingscoach verdriet verlies verliesverwerking zelfdoding