Luxe Uitvaartkisten, luxe en kwaliteit

Gesponsord bericht

Luxe Uitvaartkisten, luxe en kwaliteit. De behoefte van de consument veranderd met het verstrijken van de jaren steeds meer van de ‘simpele’ standaard uitvaartkist naar de luxere opvallende uitvaartkist. Zo kozen ook de nabestaanden van de Bredase Cor Vermeulen voor een kist van Luxe Uitvaartkisten. Een bijzonder verhaal wat eigenaar Nicolaas Jordaans graag met ons deelt.

Op 6 juni 2021 werd Elvis fan Cor Vermeulen begraven in een kist van Luxe Uitvaartkisten. Cor, een bijzondere man met een bijzondere begrafenis. Maar vier weken later komt de 5.000 kilo zware grafkelder  als gevolg van een tropische hoosbui naar boven. Iets wat wellicht eens in de 100 jaar gebeurt.

De grafkelder, uiteindelijk bedoeld voor het gehele gezin Vermeulen, moet herbouwd worden. Het stoffelijk overschot van Cor wordt tijdelijk verplaatst. Uiteindelijk duurt de hele operatie maanden. Dochter Lisa-Marie weet het zo te regelen dat op die voor hen zo speciale datum 8 januari, haar kort voor zijn dood nog koninklijk onderscheiden vader, herbegraven kan worden.

De kist is van onwerkelijk goede kwaliteit, onder water gestaan, meerdere malen verplaatst etc. Duidelijk is wel dat “Luxe” echt de naam eer aan doet, in zowel uitstraling als kwaliteit. De reactie van de familie was voor ons dan ook hartverwarmend;

“De kwaliteit die Luxe Uitvaartkisten levert is ongeëvenaard voor ons. Mijn vader is door het omhoog komen van zijn grafkelder tot twee maal toe overgeplaatst en herbegraven en dus drie maal in totaal in zijn kist versjouwt over een periode van 8 maanden. Er werd ons al verteld dat er wellicht een overkisting moest plaatsvinden maar dat was door de goede kwaliteit gelukkig niet nodig. Toch stonden ze stand-by (zelfs twee keer) om direct een nieuwe kist te brengen indien dit nodig was geweest. Wat voor ons ook heel fijn was dat we op zondag terecht konden om de kist uit te kiezen. Op dezelfde dag werd de door ons uitgekozen kisten ook al geleverd. Voor ons geweldige mensen met een geweldige service en kwaliteit.”

Een reactie waar we erg trots op zijn en wat ook onze verwachtingen heeft doen verbazen. We pleiten voor kwaliteit en service maar zoiets maken we gelukkig niet vaak mee.

 

Wilt u meer informatie over Luxe Uitvaartkisten, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid herbegraven luxe uitvaartkisten uitvaart uitvaartceremonie uitvaartkisten