Marcel Kolenbrander – afscheidsfotograaf met hart en ziel

Marcel Kolenbrander – afscheidsfotograaf met hart en ziel. “Vastleggen om los te laten”. Foto’s kunnen heel waardevol zijn in het rouwproces. Vaak komt er rondom een afscheid zo veel op je af, en wellicht kunnen foto’s helpen om deze periode nog eens te kunnen bekijken door middel van een prachtig herinneringsalbum of slideshow.

Sinds 2017 heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van het afscheid van baby’s en jonge kinderen. Mede door mijn ervaring als fotograaf in ziekenhuizen van kinderen die niet levensvatbaar ter wereld komen.

Om daadwerkelijk een houvast te hebben in de vorm van een mooi album, dit kan helpen om de rouw in je leven te verweven. Ook maakt het dat je het gesprek met anderen laagdrempelig kan aangaan door samen de foto’s nog eens te kijken.

Ik fotografeer niet het verdriet van de dag van afscheid (wat natuurlijk ook zichtbaar mag zijn); vooral de liefde voor de overledene staat centraal in de fotoreportage.

 

Reacties:

“Ontzettend bedankt voor de prachtige foto’s. Niet alleen voor de foto’s, maar ook voor je medeleven, je vriendelijke woorden en begrip en een luisterend oor. We zijn dankbaar voor bijzondere mensen zoals jij.”

“Bedankt voor de manier hoe je de afgelopen dagen ons en J. hebt vastgelegd. Je werkwijze, mooie foto’s en warme persoonlijkheid hebben we gewaardeerd.”

Wilt u meer zien van het werk van Marcel Kolenbrander van het Afscheid in Beeld, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie herinneringsfotografie nabestaanden overlijden rouwen Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie