Memory bodycasting – Een tastbare herinnering voor later

Gesponsord bericht

Memory bodycasting – Een tastbare herinnering voor later. 3D beelden van het menselijk lichaam zoals de handen. De beelden worden gemaakt van hars. Jennifer Heinze stelt zichzelf en haar bedrijf graag aan u voor.

Ik ben Jennifer Heinze, 36 jaar en woon in Heerhugowaard. Het liefst werk ik met mensen. In 2018 verloor ik na 21 weken zwangerschap mijn zoon ‘Dan Storm’. Als ik naar ons beeld kijk dan voel ik verdriet maar vooral heel veel trots. Uit liefde hebben we los moeten laten. Hij zal altijd een onderdeel van ons gezin blijven en nu ook op een tastbare manier.

De geboorte van Memory Bodycasting. Dankzij Dan kan ik nu voor andere ouders en nabestaande van hun overleden geliefde een vorm van troost bieden. Want dat doen de beelden. Een traan, een lach het is echt persoonlijk.

In mijn atelier of op een andere gewenste locatie kunt u tastbare herinnering laten maken door mij. Het vastleggen van een bijzondere herinnering begint bij het maken van een afspraak. U vertelt uw verhaal en uw wensen. De dag van de casting vindt plaats op een door u gekozen locatie te denken aan mijn atelier of in overleg bij u thuis, ziekenhuis, hospice of uitvaartcentrum.

Uw verhaal is ontzettend belangrijk voor het maken van het beeld. Het beeld moet tenslotte uw verhaal gaan uitstralen. Memory Bodycasting neemt hier zorgvuldig de tijd voor zodat ik met dat verhaal vanuit mijn hart het juiste eindresultaat kan leveren. Als er op dat moment geen vragen meer zijn wordt er overgegaan op de casting zelf. Een ontzettend bijzondere ervaring. Ik zal u met veel liefde en passie door het proces heen helpen.

Op mijn website vertel ik uitvoerig over de stappen die we samen nemen, neem gerust eens een kijkje.

Bezoek mijn pagina in de bedrijvengids van Uitvaart-Platform.nl voor meer informatie en mijn contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid bodycasting Herinneringsproducten nabestaanden rouwen tastbare herinnering