Mobiele espressobar op een uitvaart

Gesponsord bericht

Mobiele espressobar op een uitvaart. Een mooie toevoeging, Matthijs Vermeer van La Dolce Barista deelt zijn bevindingen met ons.

Ook in corona-tijd hebben wij regelmatig aanvragen voor koffiecatering bij een uitvaart. Afgelopen week hadden we weer zo een bijzondere uitvaart. Aangezien een kopje koffie momenteel niet kan bij een andere (horeca)locatie heeft de uitvaartondernemer ons aangedragen.

Een goed kopje koffie, met een passende uitstraling, dat was de vraag.

Wij hebben één van onze Piaggio’s ingezet voor deze opdracht. De voorbereidingen hebben we zo ingeplant, dat er geen overlast plaatsvond. Na afloop van de dienst en het afscheid op de begraafplaats, stond de koffie klaar.

Wat ons daarbij heel erg is opgevallen, is dat de reacties mooier waren dat wij vooraf konden bedenken. Dat er in deze tijd tóch een soort afsluiting kan zijn, een moment met dierbaren en familie. Voor dat moment hebben wij kunnen zorgen.

Achteraf gezien ging het niet zozeer om het kopje koffie (hoewel deze ook goed moet zijn), maar om het moment dat we konden creëren. Erg fijn dat we een meerwaarde konden maken!

 

Wilt u meer weten over La Dolce Barista, neem dan een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering condoleren crematie overlijden wensen