Noach Uitvaartzorg een hecht familiebedrijf

Gesponsord bericht

Noach Uitvaartzorg een hecht familiebedrijf gerund met ziel en zaligheid. Wat hen drijft is de liefde voor mensen. Zij hebben alles in huis om een uitvaart van voorgesprekken tot aan de laatste groet te verzorgen. Vlot en adequaat. Zij beschikken over een eigen rouwcentrum waar u in kleine kring afscheid kunt nemen. Ook hebben zij een eigen wagenpark voor het rouwvervoer met eigen intern opgeleide chauffeurs die op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde vervoeren. Linda en Erwin stellen zich graag aan u voor.

Linda van Altena Enting – Hoofd MT – Uitvaartleider

Toen de mogelijkheid op mijn pad kwam om deel te mogen worden van een fantastisch toegewijd team in de uitvaartbranche heb ik daar geen moment over hoeven denken. Noach Uitvaarzorg is toonaangevend in uitvaartland. Commercieel gezien werk ik aan nieuwe processen binnen het bedrijf en hou ik me tevens bezig met diverse marketingstrategieën. Je moet je immers blijven presenteren. We hebben door de vele uitvaarten die we doen een groot netwerk opgebouwd van tevreden, dankbare families. Kan niet, ken ik niet. En elk mens is uniek. Deze uitspraken typeren mij als mens. De combinatie van commercie, sales en het werk als uitvaartleider zijn voor mij elke dag een geschenk. ‘’Mensen komen binnen in mijn hart omdat mijn hart bij mensen ligt.”

Erwin Livestro – Eigenaar – Uitvaartleider

In 6 jaar tijd zijn we gegroeid van een kleine zelfstandige uitvaartonderneming tot een serieuze speler in de markt met een eigen afscheidshuis, wagenpark en rouwkamers en daarnaast hebben we vakkundig personeel op de werkvloer.

Als uitvaartverzorger ben ik continu bezig om samen met de nabestaanden een mooi afscheid te creëren en mooie dierbare herinneringen te maken. Uiteindelijk is het enige wat belangrijk is dat jullie als nabestaanden op uw gemak zijn bij ons. Het is van groot belang dat u een uitvaartverzorger kiest waar u een klik mee heeft. Het is voor mij dan ook een eer als ik in de week tot aan de uitvaart even langs mag komen om naast jullie te staan. De overledene staat centraal, maar de nabestaanden zijn minstens zo belangrijk. Dit werk is een roeping.

Wilt u meer informatie over Noach Uitvaartzorg, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid Afscheidshuis overlijden rouwcentrum rouwvervoer uitvaart uitvaartverzorger