Rouwfotograaf Haaglanden

Gesponsord bericht

Rouwfotograaf Haaglanden kan de uitvaart van uw dierbare op een mooie en gepaste manier vastleggen. Een afscheid beleef je soms maar half, omdat je er niet helemaal bij bent. Foto’s geven dan inzicht. Het zijn beelden zonder woorden maar met veel persoonlijke herinnering en emotie.

Achteraf zie je personen en/of gebeurtenissen die je de dag zelf niet opgevallen zijn. Aan kinderen geeft het herinneringen voor later. Naderhand, soms jaren later geeft het de mogelijkheid om herinneringen op te halen en vragen te beantwoorden over hoe het ook alweer is gegaan.

Samen bladerend door de beelden geeft veel troost. De één wil dat graag doen vanuit een mooi vormgegeven fotoboek, de ander kijkt liever een diapresentatie met muziek. Bij ons ontvangt u beide. Ook voor mensen die niet aanwezig konden zijn kan het een mooi beeld geven van hoe het afscheid is gelopen.

Met grote regelmaat merken we dat op het moment van overlijden druk gezocht wordt naar de juiste foto’s voor de diapresentatie tijdens de dienst of voor op de kist. (te) Vaak blijken er eigenlijk geen juiste foto’s te zijn en gebruikt men foto’s van een hele tijd geleden i.p.v. de laatste dierbare jaren van de overledene.

Ook voor foto’s van de laatste periode van een dierbare kunt u bij ons terecht. Wij komen bij u langs en leggen u en/of uw familie vast op de manier zoals u bent en wenst. Als portret of wellicht met de grootste hobby die uitgeoefend wordt. Dit kan thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook in een verzorgingshuis of met de gehele familie buiten de deur. Of het nu gaat om uw gezin, uw dierbare die wat ouder aan het worden is of terminaal zieken. Een foto blijft een dierbare herinnering!

Met de vele jaren ervaring in de fotografie heb ik de eerste uitvaarten in beeld vastgelegd en mijn materiaal verder specifiek uitgebreid met bijvoorbeeld compleet stille camera en extra lichtgevoelige lenzen. Op die manier kan ik op gepaste afstand en nagenoeg geruisloos te werk gaan en heb ik inmiddels veel reportages mogen vastleggen voor diverse families in de regio Haaglanden maar ook daarbuiten. Telkens heb ik met heel veel voldoening achteraf mooie dankzeggingen en blijken van waardering mogen ontvangen.

Daar doe je het voor als fotograaf!

Wilt u meer informatie over Rouwfotograaf Haaglanden, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid herinneringsfotografie overlijden uitvaart Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie