Schrijven vanuit het hart

Schrijven vanuit het hart. Op 10-jarige leeftijd verloor ik mijn broer Erik die destijds slechts 11 jaar was. Zijn dood veranderde van de ene op de andere dag mijn leven. Mijn jeugd, ons gezin en leven stond op zijn kop en niks was meer als voorheen.

De angst die ik toen voelde, het verdriet, de woede, het onbegrip en alle andere emoties die voorbij kwamen hebben mij gevormd. Dit alles heeft ons leven drastisch veranderd en is van grote invloed geweest op mijn verdere leven. Alle bijzondere dingen die mij zijn overkomen, maar ook de keuzes die ik heb gemaakt, hebben ergens, direct of indirect en link of verbinding met zijn overlijden.

Een aantal jaren geleden besloot ik, terugkijkend op alles, om “mijn verhaal” op te gaan schrijven. Best pittig om te doen, maar ook fijn. Uiteindelijk ben ik erg blij met het resultaat. De rode draad is het overlijden van Erik. Daarnaast heb ik geschreven over ons gezin na zijn overlijden, mijn plek in het gezin, de keuze om trouwambtenaar te worden, mijn burn-out, de kennismaking met spiritualiteit en de uiteindelijke keuze om in de uitvaartbranche te willen werken. Binnenkort hoop ik een wens te laten uitkomen en laat ik mijn boek dan ook echt, in kleine oplage, drukken.

Wilt u op de hoogte blijven van Arjan van der Padt of meer informatie willen over zijn werk, bezoek dan onze bedrijvengids. Wij van Uitvaart-Platform.nl kijken uit naar het boek van Arjan en houden u daarover op de hoogte.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie Laatste zorg Overledenenverzorging overlijden rouwen uitvaart