Troostdeken by Chan – Herinneringsdekens

Gesponsord bericht

Troostdeken by Chan – Herinneringsdekens. Troost zoeken na het overlijden van je dierbare doet ieder op zijn eigen manier. Troostdeken by Chan maakt van de kleding een mooie herinneringsdeken die van onschatbare waarde is. Chantal neemt u mee naar een gebeurtenis/dag uit haar creatieve leven….

Vandaag het verzoek van een moeder en dochter om bij hun thuis kleding uit te zoeken om voor beide een troostdeken te maken ter nagedachtenis aan hun man en vader.

Mooie verhalen

Ik ga graag thuis bij mijn cliënten de kleding uitzoeken, uit ervaring merk ik dat daar dan de mooiste verhalen loskomen. En dat er soms alsnog voor andere kleding gekozen wordt dan dat ze veelal in eerste instantie voor ogen hadden. Onder het genot van een kop koffie luister ik naar hun verhaal en krijg zo een idee om wie het gaat.

Door deze persoonlijke benadering kan ik een persoonlijk mogelijke deken maken. Al pratende wordt steeds duidelijker wat ze aan mij mee willen gaan geven. We zijn gezamenlijk naar boven gegaan en hebben moeder en dochter afzonderlijk van elkaar kleding uitgezocht. Ondertussen heb ik aantekeningen gemaakt van wie wat graag terug ziet in de deken. Zak van die blouse, knopen van dat jasje… en elk kledingstuk heeft zo een eigen verhaal. Mooi om deze verhalen aan te mogen horen.

Met twee volle zakken huiswaarts weet ik wat mij te doen staat. Een heel proces van schuiven, veranderen en aanpassingen, net zo lang totdat het een mooi geheel wordt met alle wensen er in verwerkt.

En allebei de dekens zijn anders, naar eigen wensen samengesteld met door hen uitgezochte kleur en fleece aan de achterkant.

Bij ons weerzien, op het moment dat ze de dekens kwamen ophalen, werden er traantjes van ontroering weg gepinkt. Dan weet ik dat ik het goed heb gedaan en waarom ik dit doe.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van Troostdeken bij Chan, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid Herinneringsproducten nabestaanden overlijden rouwen troostdeken Vedriet verlies