Uitvaartdossierregistratie van FuneralView

Gesponsord bericht

Uitvaartdossierregistratie van FuneralView. Uitvaartsoftware die kleine en grote uitvaartondernemingen ondersteunt bij het voeren van hun dagelijkse administratie. Eigenaar Charles Rommelaar staat open voor allerlei vragen over zijn uitvaartsoftware, hij stelt er zelf ook een paar aan u …

Hoe gaat u als uitvaartondernemer mee met de tijd?

De vraag hierboven impliceert in elk geval dat u dat als uitvaartondernemer ook doet.
En dat is gelukkig ook zo! Tenminste, als we afgaan op de vele manieren waarop uitvaartondernemers zich laten zien op websites en Social Media dan kunnen we gerust de conclusie trekken dat er veel beweging in de markt is.

Families laten zich op nieuwe manieren begeleiden bij de uitvaart van hun geliefde. Corona perikelen maken ons noodgedwongen creatief (denk o.a. een enorme toename van livestreams van bijeenkomsten) en sowieso is de gemiddelde uitvaart de afgelopen jaren onvergelijkbaar met die van een decennium hiervoor.

 

Terug naar de vraag; Hoe gaat u daar dan mee om?

Als toeleverancier van een software systeem voor uitvaartondernemers weet ik dat een deel van die vraag beantwoord kan worden door te kijken naar uw eigen administratieve organisatie. Die zou dan efficiënter moeten en natuurlijk moet het een cloudapplicatie zijn. De begroting moet er automatisch uitrollen en de factuur ook. Het zou mooi zijn als ook de financiële administratie met een API is gekoppeld en een koppeling naar een polis-administratie scheelt ook tijd. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

Maar loopt u van bovenstaande direct warm? Gaat u mij dan bellen?

Ik denk ’t niet.

Okay; maar wat als uzelf een lijstje zou maken van dingen die u graag wilt, waarvan u denkt dat het goed is voor je collega’s, goed voor je bedrijf en uiteindelijk voor de families waarvoor je werkt, wat zou er dan komen te staan?
Dus gewoon in uw woorden en uw taal.

Ik gok dat je dan iets roept als:

  • gebruiksgemak
  • betrouwbaarheid
  • betaalbaar
  • goede privacy bescherming
  • inzicht in een uitvaart van de eerste melding tot en met de factuur
  • onderweg gegevens inzien
  • goede ondersteuning voor uzelf en uw team.

Neem gerust de proef op de som. Ga er ’s voor zitten met uw collega’s en inventariseer wat jullie zouden willen om de administratieve last rondom een uitvaart zo klein mogelijk te maken.

Misschien een mooie uitdaging?
Stuur uw lijstje ’s maar ’s op. Wie weet kan ik u helpen!

Een indruk van FuneralView? Kijk hier;

Impressie FuneralView

Charles Rommelaar

Wilt u meer informatie over Uitvaartdossierregistratie van FuneralView, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: uitvaart dossierregistratie uitvaartsoftware