US Uitvaartmobiliteit

Gesponsord bericht

US Uitvaartmobiliteit. Gespecialiseerd in Uitvaartvoertuigen. US Uitvaartmobiliteit is specifiek gericht op alles wat met mobiliteit in de uitvaartbranche te maken heeft, met name de import van Cadillac en Lincoln uitvaartvoertuigen.

Herbert: “Naast de bekende Amerikaanse merken/coachbuilders zijn wij ook sales- & servicepartner van Binz-International, een toonaangevend bedrijf voor de productie van Mercedes-Benz rouwauto’s en de elektrische Tesla model-S types. Wij nemen de gedeeltes BeNeLux en The United States op ons.

  • Verkoop Uitvaartauto`s (nieuw en gebruikt)
  • Binz-International Official dealer
  • Sales & Service partner
  • Importeur DNR-Products
  • Hardware for funeral coach
  • Onderhoud, Reparatie en APK
  • Airco, wielgeometrie en Schadeservice
  • Wagenparkbeheer
  • Bandenleverancier white side walls
  • Haal- en brengservice

 

Vijf bedrijven

Car Service Oss BV bestaat uit vijf bedrijven, die allemaal met elkaar in verbinding staan. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle denkbare automotive-disciplines, inclusief de verkoop van gebruikte en nieuwe voertuigen. Daarnaast is er US Car Service voor het onderhouden en repareren van Amerikaanse auto’s. Dankzij onze vestiging in Spartanburg (South Carolina-USA) zijn de lijnen ultrakort en via de derde dochteronderneming, Cargo Service, heeft Herbert de import en export van Amerikaanse auto’s en onderdelen compleet in eigen beheer. De laatste van de vijf bedrijven is DNR-Europe. Herbert: “DNR Europe is marktleider, gespecialiseerd in Hearse Hardware. Exclusieve chroom-onderdelen voor uitvaartauto’s en Limousines. Onze slogan: ‘We service today as if there is no tomorrow’.”

 

Wagenparkbeheer

Een concreet voorbeeld is het wagenparkbeheer dat US Uitvaartmobiliteit voor veel relaties uitvoert. Herbert: “Onderhoud, reparatie en APK, de verkoop van voertuigen met passende leaseopties… We noemen het liever totaal ontzorgen. De uitvaartondernemer kan zich blijven focussen op zijn professie, wij ontnemen hem of haar de zorgen voor het onderhoud en overige werkzaamheden, in de breedste zin van het woord.

Fleetmanagement zou je het kunnen noemen. We hebben de oplossing die voldoet aan de behoefte van het bedrijf. Inzicht in kosten van het totale wagenpark, advies over het beheersen van deze kosten en uiteindelijk helpen om kosten te besparen. En wil je een Statie of overbrengvoertuig laten ombouwen en inrichten, helemaal aangepast op jouw wensen? Ook dat doen we “in huis”, evenals de kentekenregistratie voor Duitsland en België.

Jarenlange ervaring en expertise in de uitvaart- en algemene automobielbranche vormen de basis voor een goed, eerlijk en erkend Bovag bedrijf. Naast de uitvaartsector leveren wij service aan Europese en Amerikaanse auto’s middels twee afzonderlijke autobedrijven voor zowel particulieren als bedrijven (fleetowners) in Nederland, Duitsland en België. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren worden verricht door vakbekwame monteurs, vol motivatie en oog voor de kleinste details.

Al meer dan 25 jaar doen wij wat we zeggen, en zeggen wij wat we doen. Duidelijkheid, prijs en kwaliteit staan voorop. Uw auto in handen van ervaren monteurs, persoonlijk contact, duidelijke afspraken en de beste prijs kwaliteit verhouding. Samen vormen wij een team voor zorgeloze mobiliteit voor u en uw auto.

 

Perfecte locatie

Een onderneming die zo veel disciplines herbergt, heeft ruimte nodig. En dat is precies waarover Herbert en zijn team beschikken in het “nieuwe” bedrijfspand aan de Angelenweg 141 in Oss. In onze showroom kunnen we perfect onze uitvaartvoertuigen presenteren.

Wilt u meer informatie over US Uitvaartmobiliteit bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

 

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: overlijden uitvaart uitvaartauto uitvaartvoertuigen wagenpark uitvaart