Vredehof Uitvaartverzorging / In dienst van het leven

Vredehof Uitvaartverzorging. In dienst van het leven. Het gevoel dat iemand naast je staat en er voor je is op een van de meest kwetsbare momenten van je leven. Die blik van herkenning, het komt goed. Je voelt je gesterkt en weet dat je kunt vertrouwen op de mensen om je heen. Zodat je uiteindelijk kunt terugkijken met een goed gevoel. Welkom bij Vredehof. In dienst van het leven.

In dienst van het leven. Het is voor ons een belangrijk fundament, in alles wat we doen. Het vormt voor ons de toets, het is onze belofte aan u. Graag nemen we u mee in de manier waarop wij in het leven staan.

In dienst van uw leven

Wanneer je geconfronteerd wordt met het verlies van je naaste, dan wil je maar één ding: een laatste eerbetoon dat rechtdoet aan het geleefde leven. Samen met je dierbaren wil je herdenken, passend op een manier die bij jou en je overleden dierbare past. Het afscheid is een moment van desorganisatie, maar ook een scharnierpunt in het leven waarop je met een goed gevoel wil terugkijken. Want je moet verder, verder met je eigen leven hoe moeilijk dat soms ook is. Wij blikken samen op een waardige manier terug op het leven dat jouw dierbare heeft geleefd. Dat leven heeft er immers voor gezorgd dat er een steen in de levensrivier is verlegd, het heeft een indruk achtergelaten die onuitwisbaar is. Die indruk, dat willen we samen met de nabestaanden herdenken. Ieder overlijden markeert niet alleen een einde, maar het is ook een nieuw begin.

 

In dienst van de wereld waarin wij leven

Niet alleen staan wij stil bij kwetsbare momenten. Wij hebben ook oog voor zaken die kwetsbaar zijn of gaan worden en voor de wereld om ons heen. Een mooi voorbeeld is ons Vredehof Donatiefonds, waarbij wij jaarlijks schenkingen doen aan organisaties die een wereld van verschil kunnen maken. Hoe klein of groots hun bijdrage ook is. Ook vinden wij het belangrijk dat we kijken welke impact onze bedrijfsvoering en de uitvaart heeft op ons milieu. In alle facetten van het leven staan wij in dienst van datzelfde leven. We dragen zorg voor elkaar, voor onze maatschappij, maar vooral ook voor de mensen binnen onze eigen organisatie. We hechten waarde aan tradities en rituelen, we werken altijd met empathie voor de nabestaanden en met eerbied voor het leven. Daarom zeggen wij vol trots: Wij zijn Vredehof. In dienst van het leven.

Wilt u meer informatie over Vredehof Uitvaartverzorging, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

 

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering condoleance crematie Crematorium donatiefonds Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn