Wat kan een Rouwcoach voor u betekenen?

Wat kan een Rouwcoach voor u betekenen? Saskia de Vet kan u begeleiden indien u vastloopt in uw rouwproces. Dat doet zij op haar eigen wijze. In dit werk zijn haar ervaringen, positieve levensinstelling en grote inlevingsvermogen haar sterke kanten.

Na een overlijden is het natuurlijk heel fijn om er over te praten. Maar het kan ook juist heel moeilijk zijn omdat de pijn en het verdriet zo groot is. En dan kunnen de dagen heel zwaar zijn.

Ik als ervaringsdeskundige weet heel goed door welke processen u heen gaat. Ik ben Saskia de Vet en rouwcoach en dat doe ik op mijn eigen wijze. Wat ik heel erg belangrijk vind in mijn coaching dat u leert om weer in contact te staan met uw eigen lijf en daardoor ook goed kunt gaan voelen wat u nodig heeft.

Dat doe ik onder ander om uw lichaam de ontspanning te laten ervaren door de aroma touch massage toe te passen. Die zorgt ervoor dat u vanuit uw hoofd weer contact maakt met uw lichaam en hart. En daarbij maak ik gebruik van etherische oliën.

Die combinatie is voor mij de sleutel om weer in contact te komen met wie u bent en wat u wilt in dit leven. En vanuit daar weer de het nieuwe leven te mogen omarmen. En daarbij kan ik u als Rouwcoach ondersteunen. Wilt u meer informatie kom met mij in gesprek dan gaan we samen kijken waar de behoefde is bij uw rouw.

Voor meer informatie over Saskia de Vet Rouwverwerkingscoach bezoek onze bedrijvengids. U vindt hier ook haar contactgegevens voor het maken van een afspraak. 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: aromatouch rouwcoach rouwen rouwverwerking rouwverwerkingscoach Vedriet verlies