Aster Uitvaartzorg

Elst https://www.aster-uitvaartzorg.nl 06 41 211 199

 • Aster Uitvaartzorg

  Ons team staat graag voor je klaar om u te begeleiden in moeilijke tijden.
 • Aster Uitvaartzorg

  Bij ons kun je 24 uur per dag terecht met al je vragen
 • Aster Uitvaartzorg

  In de week van de uitvaart word je begeleid door uitvaartbegeleidster Tessa, Paula of Mieke
 • Aster Uitvaartzorg

  Wij staan voor je klaar, de lijntjes zijn kort en laagdrempelig
 • Aster Uitvaartzorg

  Ook ná de uitvaart helpen we waar nodig
 • Aster Uitvaartzorg

  De uitvaart sluiten we graag samen af door enkele weken nadien langs te komen voor een nagesprek
Beschrijving

Welkom bij Aster Uitvaartzorg

Ons uitvaartteam

Aster uitvaartzorg is in 2014 opgericht door Tessa Hendriks en in de loop der jaren uitgegroeid tot een hecht team van uitvaartspecialisten. Tessa begeleidt uitvaarten, evenals Paula Meijer en Mieke Sanders. Wij worden ondersteund door fijne teamleden: ieder vanuit hun eigen expertise. Daarmee kunnen we kleinschalig blijven werken en tóch als team altijd paraat staan wanneer onze hulp wordt gevraagd. In alles waarborgen we een persoonlijke benadering en zijn de lijntjes kort: iedere uitvaart wordt door één en dezelfde uitvaartleidster verzorgd. Zo ontstaat er een vertrouwelijk contact met de families die we begeleiden.

Onze werkwijze

In liefde loslaten

‘De dood hoort bij het leven’, zegt men wel eens. Een verlies is vaak intens droevig, maar gelukkig is er ook vaak zoveel om dankbaar op terug te kijken. In onze werkwijze willen we dat ook graag benadrukken. Hoe heeft je geliefde geleefd? Hoe neem je gepast afscheid? Hoe doe je eer aan alle onvergetelijke herinneringen? Vanuit de overtuiging dat een afscheid dat écht klopt troostrijk werkt, staan we graag voor je klaar om dit samen te realiseren. Zo kan je een dierbare in liefde loslaten.

‘Nooit gedacht dat een afscheid zo mooi kon zijn…’

Deze uitspraak verwacht je wellicht niet, maar we krijgen deze feedback vaker. Door met aandacht een afscheid vorm te geven, vaak met een dosis creativiteit, kan een uitvaart prachtig zijn. Waarom zou je het afscheid niet in jullie favoriete restaurant organiseren, als deze plek altijd zo fijn aanvoelde? Is een vakantiefoto of geliefd schilderij wellicht mooi voor op de rouwkaart? Past een drankje en een hapje misschien beter dan koffie na afloop? Of is een afscheidsborrel in plaats van een ceremonie met sprekers meer gewenst? Het zijn allemaal mogelijkheden, allemaal ideeën waarbij in alles geldt: wat past bij jou, wat past bij jullie, is goed en vormt de leidraad.

‘Fijn dat we altijd terecht konden, met welke vraag dan ook.’

Natuurlijk: in tijden van rouw en verlies dienen veel vragen aan. Die houden niet op na kantoortijd. Vragen zijn er voordat een overlijden nog plaats moet vinden, ze zijn er in de week van de uitvaart en ook in de periode daarna. Bij ons kun je 24 uur per dag terecht met al je vragen. In de week van de uitvaart word je begeleid door uitvaartbegeleidster Tessa, Paula of Mieke. Wij staan voor je klaar, de lijntjes zijn kort en laagdrempelig. Ook ná de uitvaart helpen we waar nodig. De uitvaart sluiten we graag samen af door enkele weken nadien langs te komen voor een nagesprek.

Onze uitvaartcentra

Wij kunnen de opbaring en uitvaart verzorgen op iedere gewenste locatie; we denken hierin graag met je mee en zijn onafhankelijk. Ook hebben we twee sfeervolle en huiselijke uitvaartcentra: Aster Uitvaartcentrum, in het hart van Elst, en ‘Bloesem: huis van afscheid’ in Huissen. Twee locaties waar op eigen wijze en in alle rust afscheid kan worden genomen. Wij bieden de gelegenheid dat je je overleden dierbare altijd en onbeperkt kan bezoeken; van de afscheidskamer krijg je namelijk een eigen sleutel. Bovendien is het mogelijk om in de prachtige ruimtes én in de tuin met serre een afscheidsceremonie en/of condoleance te organiseren. Zonder tijdsdruk en met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Met onze uitvaartcentra vullen we aan wat wij zo belangrijk vinden: eenieder de kans te geven om een afscheid tot een troostrijke herinnering te maken.

 

Voor meer informatie: aster-uitvaartzorg.nl

Eigenschappen
 • Aster Uitvaartzorg

  Ons team staat graag voor je klaar
 • 24/7 bereikbaar

  06 412 11199
 • Aangesloten bij

  Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers
 • Aangesloten bij

  Trusto, waardering 9,6

Ervaringen met Aster Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.