Calla Lelie

Kapelle https://www.callalelie.nl 06 19 926 112

 • Mijn diensten

  Leefmeester
 • Mijn diensten

  Register- Executeur
 • Mijn diensten

  Uitvaart
Beschrijving

Calla Lelie Leefmeester

Hoe zou u vorm willen geven aan uw afscheid? 

Calla Lelie regelt en begeleidt op basis van persoonlijke wensen je uitvaart of die van je geliefde. Ongeacht waar je verzekerd bent, maar wel het heldere transparante prijzen.

Een laatste afscheid wat bij jou en je naasten past. Uniek… zoals ieders leven en ieder mens uniek is.

Uitvaart regelen

Na het vaststellen van jouw dood verzorg ik je – daarbij eventueel geholpen door de familie. Daarna komen alle aspecten van de uitvaart aan bod: van de opbaarlocatie, het organiseren van de begrafenis of crematie, de kaarten, advertentie en kist, urn of grafsteenTot slot maak ik een draaiboek van de uitvaart zelf, die ik de nabestaanden geef in een afscheidsdoos. Hierin staat alles wat gezegd is en welke muziek is gedraaid. Een laatste herinnering aan degene waarvan afscheid is genomen. Het is tevens mogelijk om alles digitaal of op film vast te leggen, om een levende herinnering achter te laten.

Ik beschik over eigen rouwvervoer. Hierbij is te kiezen uit een zwart, wit en grijze statie auto, klassiek rouwvervoer, een rouwfiets of kies voor een kleurrijke vervoersmiddel. Ook is het mogelijk om de volgauto’s te verzorgen.

Waar help ik mee?

Alle zaken komen aan bod: hoe actueel is je testament of  levenstestament? Een donorcodicil  wel of niet en de eventuele gevolgen hiervan? Euthanasieverklaring invullen? Behandelverbod?
Om u wensen uit te laten komen mag er geen enkele vorm van twijfel ontstaan, de woordkeuze in deze verklaringen is van groot belang. Tevens is het belangrijk dat u het continue onder de aandacht brengt bij uw (behandelend) arts.

Alle aspecten van de uitvaart nemen we samen door  alle opties door te spreken. Zodat je zeker weet dat de muziek, kist of urn en locatie van het laatste afscheid, helemaal naar jouw wens zijn.

Wil je kennismaken? Graag!

De eerste afspraak is altijd een gratis kennismakingsgesprek. Ik leg mijn werkwijze uit en samen kijken we wat bij jou past. Pas daarna besluit je of ik je mag begeleiden als Leefmeester. Vervolgens spreken we nog een aantal keren af. Dat doen we bij jou thuis, in vertrouwde omgeving. Meestal zal het een paar sessies van 2 uur duren.

Bel me gerust voor een afspraak of meer informatie op 06 19 92 61 12.

Eigenschappen
 • Calla Lelie

  Uitvaartonderneming
 • Telefonisch bereikbaar

  06 19 926 112

Ervaringen met Calla Lelie

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.