Consolare Uitvaartbegeleiding

Haarsteeg https://www.consolare.nl 06 25 390 416

 • Consolare Uitvaartbegeleiding

  Uitvaart
 • Consolare Uitvaartbegeleiding

  Nazorg
 • Consolare Uitvaartbegeleiding

  Samenwerking
Beschrijving

Welkom bij Consolare Uitvaartbegeleiding

In 2014 startte ik met Consolare Uitvaartbegeleiding in Haarsteeg. ‘Ik wilde het anders doen dan de grote uitvaartmaatschappijen. Ik houd van korte lijntjes en persoonlijke aandacht. Zorgvuldig en zorgzaam, dat past bij mij. Om een goed beeld te kunnen krijgen van een overledene wil ik graag een band opbouwen met de familie. Op deze manier voel ik aan hoe de persoon is geweest en wat hem of haar bezighield. Daarnaast vind ik het belangrijk dat nabestaanden rust krijgen. Ze moeten over zoveel verschillende zaken nadenken. Ik vind het ontzettend mooi en dankbaar werk. Er heerst verdriet, maar je ervaart ook vaak de verbondenheid binnen een gezin als er iemand is overleden.’

Een overlijden is een verdrietige gebeurtenis. Daarom neem ik van de nabestaanden graag werk uit handen, maar geef hen ook de ruimte om aan de uitvaart hun eigen invulling te geven. Het is mijn taak om in deze periode een leidraad te bieden, nabestaanden te begeleiden, te steunen en de juiste beslissingen te nemen. Omdat het een heftige tijd is voor de nabestaanden, help ik graag om alles te regelen. Daar is vertrouwen voor nodig. Mijn doel is dat ze op hun gemak zorgvuldige beslissingen kunnen nemen. Steeds vaker laten mensen hun uitvaart al bij leven en welzijn vastleggen. Ik raad dat iedereen aan. Vooral voor de familie is het fijn te weten wat de laatste wensen van ouders zijn, om maar een bijvoorbeeld te noemen. Het scheelt een hoop onrust en de kosten zijn vooraf al in beeld. Ook kunnen we in alle rust passende mogelijkheden bespreken. Ik wil nog benadrukken dat het niet uitmaakt waar en of je wel of niet je verzekerd bent.

 

Consolare kan te allen tijde de uitvaart voor je regelen.

 

Meer informatie vindt u op: www.consolare.nl

Eigenschappen
 • Consolare

  24 uur p/d bereikbaar
 • Email

  info@consolare.nl
 • Adres

  Mr. Prinsenstraat 15 | Haarsteeg
 • Voor info en afspraak

  06 25 390 416

Ervaringen met Consolare Uitvaartbegeleiding

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.