Counseling Innerlijke Kompas

Tilburg https://counselinginnerlijkekompas.nl 06 24 157 017

 • Counseling Innerlijke Kompas

  Counseling onder de kap
 • Counseling Innerlijke Kompas

  Online cursus
 • Counseling Innerlijke Kompas

  Individueel
 • Counseling Innerlijke Kompas

  Rouwgroep
 • Counseling Innerlijke Kompas

  Lezingen
Beschrijving
Heb jij te maken met verlies van een dierbare, verlies van gezondheid of verlies van een relatie of loop je er in vast en zoek je hulp?

Heb je het gevoel dat je steeds opnieuw tegen dezelfde obstakels aan loopt? Dat mensen om je heen jou niet begrijpen? Dat je niet weet hoe het in de toekomst verder moet? Counseling Innerlijke Kompas is er om je te helpen nieuwe patronen te creëren, emotionele wonden te helen en sterkere verbindingen met je dierbaren te ontwikkelen. Als je op deze website beland bent, ben je misschien klaar om de eerste stappen te zetten en je problemen aan te pakken. Mensen zoeken om verschillende redenen hulp. Daarom nemen we de tijd voor je persoonlijke doelen.

Verliesdeskundig

Bij Counseling Innerlijke Kompas heeft specifieke kennis over alle voorkomende verliezen en de aanpak van problemen die daarbij op kunnen treden. Na een verlies doorloopt iedereen een rouwproces dat een aantal fases kent:

 • ontkenning – boosheid – verwarring – aanvaarding

Deze fases suggereren dat je een rouwproces in logische stappen opeenvolgend doorloopt. Helaas is dat niet zo, de fases lopen dwars door elkaar heen. En de mate waarin je de ontkenning, boosheid en verwarring te boven komt is afhankelijk van het soort verlies dat je meemaakt, hoe jij bent als persoon en hoe mensen in jouw omgeving op jouw situatie reageren.

Door onderzoek naar jezelf en praktische oefeningen biedt Counseling Innerlijke Kompas je de mogelijkheid jouw problemen met de verwerking van een verlies aan te kijken, te begrijpen en te kiezen voor aanpassingen waarmee je de draad van je leven weer op kunt pakken. Counseling Innerlijke Kompas biedt je daarvoor een veilige omgeving en deskundige begeleiding.

Heb je behoefte de therapeutische mogelijkheden om jouw kwaliteit van leven te verbeteren te leren kennen, neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Eigenschappen
 • Aangesloten bij

  LVPW
 • Aangesloten bij

  RBCZ
 • Aangesloten bij

  Inloophuis Midden-Brabant
 • Aangesloten bij

  Sterven en Rouw Midden Brabant

Ervaringen met Counseling Innerlijke Kompas

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.