Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael

Zwijndrecht https://www.minnendael.nl 078 – 200 11 81

 • Onze aula's

  Biedt ruimte voor 85 personen
 • Ontmoetingsruimte en condoleance

  Biedt ruimte voor 120 personen
 • Crematieplechtigheid

  Minnendael biedt een vertrouwde plek om in alle rust afscheid te nemen
 • Crematieruimte

  Biedt ruimte voor 16 personen
 • 24-uurskamer

  Biedt ruimte voor 6 personen
Beschrijving

Welkom bij Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael

Afscheid nemen staat in het teken van het leven dat iemand heeft geleid. Wij vinden het belangrijk dat u de vrijheid heeft een afscheid in te richten zoals u dat zelf wilt. Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael is een locatie waar waardig en in alle rust afscheid genomen kan worden van een overleden dierbare. Alle faciliteiten rondom het laatste afscheid zijn zo duurzaam mogelijk ingericht.

Groene oase van rust
De moderne architectuur en faciliteiten bieden bijzondere mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Afscheid nemen kan je niet overdoen. De locatie is daarom met oog voor beleving en sfeer ingericht. Door het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen vormen de gebouwen en omgeving één geheel. De vriendelijke uitstraling maakt het voor nabestaanden een vertrouwde plek.

De faciliteiten
Onze locatie is flexibel te gebruiken bij een crematie of begrafenis. U bepaalt zelf van welke faciliteiten u gebruik wilt maken (en van welke niet). Dat wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor een crematie van A tot Z, maar ook alleen kunt kiezen voor een afscheidsdienst op Minnendael terwijl de begrafenis of crematie elders plaatsvindt. Daarnaast bieden we een sfeervolle ontmoetingsruimte voor condoleances en zijn er familiekamers aanwezig voor het opbaren van een overledene.

‘Samen zorgen we voor een afscheid dat telt.’ 

Onze visie op afscheid
Wij geloven dat iedereen een waardig afscheid verdient. Ongeacht afkomst, religie of cultuur. Wij geloven vooral in goed afscheid nemen. Dat is volgens ons een afscheid los van vooroordelen over ‘hoe het hoort’. Een afscheid waar de wensen van de overledene én de nabestaanden centraal staan.

Wie zijn wij?
Minnendael is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Zwijndrecht en Klink Uitvaart. In de voorbereiding op een uitvaart werkt u als nabestaanden intensief samen met een uitvaartverzorger. Dan is het belangrijk dat er een klik is. Als nabestaanden wilt u ervan uit kunnen gaan dat een uitvaart met zorg en respect georganiseerd wordt. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een groot netwerk van uitvaart- en nazorgspecialisten opgebouwd. We ondersteunen u op professionele wijze en zullen er alles aandoen om het afscheid gedenkwaardig te maken.

Meer informatie vindt u op: www.minnendael.nl

Eigenschappen
 • Minnendael

  Crematorium en Uitvaartcentrum
 • Onderdeel van

  Klink uitvaart
 • Dag en nacht bereikbaar

  078 – 200 11 81
 • Mogelijkheden

  Catering en/of Livestream

Ervaringen met Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.