Dee creatieve (rouw)verwerking (Dee-Sign)

Krimpen aan den IJssel https://www.dee-sign.nl 085 200 71 77

 • Dee (Dee-Sign)

  Creatieve rouwverwerking
 • Dee (Dee-Sign)

  Tastbare herinneringen
 • Dee (Dee-Sign0

  Rouwretraite
Beschrijving

Welkom bij Dee-sign

Graag ga ik met je in gesprek onder het genot van een kop koffie/thee om te luisteren naar jou. Hoe kan ik jou helpen?

Helpt jou een plaid/deken waar je onder kan kruipen als je het nodig hebt, een kussen voor op de bank waar je af en toe naar kan kijken en je het gevoel geeft dat jouw dierbare bij je is. Misschien vind je het fijn om dagelijks een tas bij je te hebben, gemaakt van een leren jas met een voering van een overhemd. Voor (klein)kinderen kan een knuffel heel veel troost bieden.

Bekijk mijn Portfolio →

Als we samen in gesprek gaan is bijna alles mogelijk, ik denk graag met je mee.

Als we er samen uit zijn gekomen ga ik ontwerpen, patronen maken en overleggen we samen welke kledingstukken van jouw dierbare je wilt gebruiken voor de tastbare herinnering. Vervolgens ga ik met alle zorg en liefde werken aan jouw tastbare herinnering. Hier begint voor mij mijn creatieve proces en het dankbare werk dat ik zo graag doe en voor jou het stukje “loslaten”

Met creatieve rouwverwerking ga je samen met je gezin, vrienden of alleen onder begeleiding van mij je rouwproces aan. Samen creëren en herinneren. Met de kleding van jouw overleden dierbare ga je zelf een tastbare herinnering maken. Denk hierbij aan een kussen, een plaid, knuffel of misschien ga je liever werken met doek, verf en kwasten.

Je kan het rouwproces alleen aangaan maar is ook uitermate geschikt om met familie, vrienden of kinderen te doen. Samen creëren, het gesprek aangaan, herinneringen ophalen en emoties delen.

Het rouwproces is vallen en opstaan. De ene dag gaat en voel je je beter als de andere. Een tastbare herinnering kan een stukje troost bieden op de dagen dat je het nodig hebt. Hoe fijn is het als je samen het proces aan kan gaan. Ik sta naast jou om je te begeleiden in het creatieve rouwproces.

De creatieve rouwverwerking bestaat uit 3 of 5 sessies van 2 uur per sessie. Mocht je behoefte hebben aan meer begeleiding of om nog een tastbare herinnering te maken dan is dat uiteraard mogelijk.

Eigenschappen
 • Dee

  Creatieve rouwbegeleiding
 • Desiree

  Ik steun u graag in moeilijke tijden
 • Telefonisch bereikbaar

  085 200 71 77
 • Telefonisch bereikbaar

  06 16 49 27 32

Ervaringen met Dee creatieve (rouw)verwerking (Dee-Sign)

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.