Zangeres Dieke van Hoften

Landsmeer https://www.diekevanhoften.nl 06 28 771 343

 • Dieke's zang was prachtig,intens en troostend

  Live muziek tijdens een uitvaart maakt het zo veel meer persoonlijk.
 • Klassiek, pop, jazz

  Veel is mogelijk, ik denk graag mee om tot een prachtig muzikaal afscheid te komen.
 • Begeleiding door geluidsband of muzikant

  Ik werk samen met geweldige muzikanten en werk ook met geluidsbanden.
Beschrijving

Uitvaartzangeres Dieke van Hoften

Live muziek (klassiek, pop of jazz) tijdens een uitvaart/ begrafenis / crematie/herdenking/afscheid of condoleance.

Een dierbaar iemand verliezen is enorm ingrijpend en verdrietig. Waar woorden vaak tekort schieten, kan muziek de vele gevoelens vertolken en troost bieden. Live muziek tijdens een uitvaart raakt je recht in het hart en brengt degenen die achterblijven dichterbij elkaar. Overweeg je een ceremoniezangeres voor de uitvaart, de crematie of het afscheid in te schakelen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Met liefde en aandacht zal ik zorgdragen voor het muzikale afscheid van jouw dierbare. Live zang geeft de uitvaart een intiem karakter en het maakt het afscheid van een dierbare nog persoonlijker. Live muziek tijdens een afscheid kan er zelfs aan bijdragen dat de begrafenis- / crematieplechtigheid een dierbare herinnering wordt. Kijk ook eens op mijn pagina zangeres bij de uitvaart.

Ik kan zingen op bijna iedere gewenste locatie, alles is bespreekbaar en ik denk graag met je mee om tot een passend repertoire te komen. Ik zing jazz, pop, musical en klassiek in diverse talen. Een combinatie van bijvoorbeeld Ave Maria en een popsong wordt vaak gevraagd. Er zijn verschillende momenten tijdens een afscheidsdienst waarbij muziek een waardevolle aanvulling kan zijn. Bijvoorbeeld:

 • bij de binnenkomst van de familie / belangstellenden;
 • bij het binnendragen van de kist;
 • bij het verlaten van de uitvaartlocatie / ruimte;
 • bij de teraardebestelling, direct aan het graf ;
 • tijdens het condoleren (als achtergrondmuziek).

Met elkaar en/of de uitvaartverzorger bespreken we de wensen met betrekking tot de nummers/liederen en welk moment van ten gehore brengen het meest geschikt is. Er kan een keuze gemaakt worden uit mijn repertoire, maar ik studeer ook graag speciale verzoeknummers in.

De gekozen nummers hoeven bijvoorbeeld niet alleen verdrietige liedjes te zijn. De uitvaartmuziek moet passen bij de persoon zoals hij of zij in het leven stond. Zie voor inspiratie voor uitvaartmuziek repertoire alle nummers op deze website. Wil je lezen wat ik heb kunnen betekenen voor eerdere opdrachtgevers? 

Eigenschappen
 • Dieke van Hoften

  Live zangeres uitvaart
 • Telefonisch bereikbaar

  06 28 771 343
 • Muziek genre

  klassiek, pop of jazz
 • Ook mogelijk

  Live muziek

Ervaringen met Zangeres Dieke van Hoften

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.