Dissels Uitvaart

(37)

Zaandam https://www.disselsuitvaart.com 06-57480496

 • Wij helpen u met de volgende diensten

  Rouwtasjes en rouwbuffet
 • Wij helpen u met de volgende diensten

  Verzorging & restauratietechnieken
 • Wij helpen u met de volgende diensten

  Kinderen en rouw
 • Wij helpen u met de volgende diensten

  Begeleiden uitvaartplechtigheid
 • Wij helpen u met de volgende diensten

  Gospelmuziek
 • Wij helpen u met de volgende diensten

  Make-up en camouflage
 • Wij helpen u met de volgende diensten

  Multiculturele uitvaart
 • Wij helpen u met de volgende diensten

  Vastleggen wensenformulier
Beschrijving

Dissels Uitvaart is de uitvaartorganisatie met aandacht voor de wensen van nabestaanden en respect voor de overledene.

Wij zien de uitvaart als een belangrijk moment dat nabestaanden met een warm gevoel kunnen toevoegen aan de laatste herinneringen. We zijn bekend en vertrouwd met de gebruiken en gewoonten van verschillende culturele, etnische en godsdienstige gemeenschappen binnen onze multiculturele samenleving. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een uitvaart die daadwerkelijk past bij de nabestaanden en de overledene.

Uw laatste wens kan variëren van een klein intiem afscheid tot een afscheid waarbij het groots wordt aangepakt.

Dissels Uitvaart concentreert zich op verfijning van de belevenis van het afscheid. Zo kunnen wij diverse begeleidende live muziek voor u regelen en voor bijzondere afscheidslocaties zorgen. Ook buiten de grote steden is Dissels Uitvaart in heel Nederland te benaderen voor het verzorgen van uitvaarten.

Binnen de geldende wet- en regelgeving is veel mogelijk bij een uitvaart. Wij informeren u daar graag over.

Vanuit ons hart werken wij aan de uitvaart.

Dissels Uitvaart, uw laatste wens.

Eigenschappen
 • Robin & Sabine

  Wij staan u graag te woord en helpen u waar nodig.
 • Bel bij overlijden

  06-57480496 (24/7)
 • Wij doen het samen

  U staat er niet alleen voor!
 • QR-code voor meer info

  Scan Dissels Uitvaart

Ervaringen met Dissels Uitvaart

Laat ook uw review achter
9.9 (37)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Steven
  9.3Op 04 juli 2022
  Opmaat en bijzonder mooe uitvaart
  Dissels Uitvaart heeft het de afscheidsdienst en begrafenis van mijn moeder op een bijzonder mooie manier laten verlopen
 • Lucretia Hoepel
  10Op 11 mei 2022
  Dissels uitvaart de beste uitvaart
  Dissels uitvaart is een hele professionele man, samen met zijn vrouw, hij luistert naar al je wensen en neemt de tijd, meneer is altijd bereikbaar als je hem nodig hebt. Al met al heeft hij alle zorgen rondom de uitvaart uit handen genomen. Meneer gaf vanaf dag 1 een vertrouwd gevoel. Dissels uitvaart is zeker een aanrader!!
 • M. Babel
  8.3Op 07 april 2022
  Te vredenheid. Ik begreep de punten niet bij de tabjes. Ik heb punt 4 aangeklikt omdat ik ervan uit ga dat die op een na het hoogste punt is.
  Beste heer Dissels, ik heb uw werk gezien bij een aantal uitvaartdiensten. Mijn complimenten hoe u dat regelt. Zo bedeesd en professioneel. Correctheid staat bij u hoog in het vaandel. Ga zo door.
 • Glinice Baloo
  10Op 16 februari 2022
  Crematie R.L. Lobo
  Vanaf dag 1 bij het overlijden van onze moeder, heeft Robin Dissels en zijn lieve vrouw ons ontzettend goed geu00efnformeerd en bijgestaan tot na de crematie. Wij zijn ze ontzettend dankbaar. Fam. Baloo
 • Ingrid Lau-A-Kien
  10Op 15 februari 2022
  Uitvaart
  Je uitvaart regelen bij Dissels uitvaart, kan ik een ieder aanraden. Alle wensen, voor zover mogelijk, is te realiseren. Er wordt tijd voor je genomen. Je hebt helemaal niet het gevoel alsof het lopende band werk is, dat je moet opschieten. Er wordt ook zoveel uit handen genomen, waar jij als nabestaande(n) niet aan denkt en ook niet aan denken kan. Onze uitvaart van onze dierbare hebben we heel fijn ervaren. Het was ook precies zoals het moest gaan, het paste helemaal bij de persoon. De locatie was geweldig. Ook de nazorg was perfect. We zijn een goede ervaring rijker.
 • Hannah
  10Op 09 februari 2022
  Bedankt!
  Robin en Sabine, heel hartelijk dank voor alle goede zorgen bij het begeleiden van de uitvaart van onze Oma. We hadden geen betere uitvaartbedrijf kunnen hebben!! Jullie zijn toppers! Keep up the good work
 • Shermayne en Jason
  10Op 27 januari 2022
  Voor een mooi en waardig uitvaart
  Eervol, liefdevol en met respect was de uitvaart van onze geliefde verzorgd. Wij wisten niet wat er allemaal bij kwam kijken, maar Robin en Sabine hebben ons hier goed in begeleid, meegedacht en ook heel veel ontlast van vele zaken. Wij konden alles naar wens inrichten. Wij hadden het niet anders gewild. Ook achteraf vele complimenten gekregen van familie en vrienden dat het (u00e9u00e9n van de) mooiste afscheiden was die ze hadden meegemaakt. Ondanks het verdriet was het een mooi en waardig afscheid. Sabine en Robin, erg bedankt voor al jullie hulp!
 • Emienne
  10Op 20 januari 2022
  Uitvaart Robert Bak
  Lieve Robin en Sabine,rnrnHeel hartelijk dank voor de goede zorg en begeleiding na het overlijden mijn partner Norbert Bak. Ik heb jullie bewust opnieuw gevraagd de uitvaart van mijn partner te verzorgen omdat ik zo ontzettend tevreden was over jullie betrokkenheid en de wijze waarop jullie toen de familie deelgenoot hebben gemaakt van de plechtigheid en de uitvaart van mijn overleden moeder. Ook nu bij de crematie van mijn partner hebben jullie bewezen hoe warm en liefdevol jullie je inzetten om de uitvaart tot een waardig afscheid te maken. Met name het door Sabine live gezongen afscheidslied heeft mij en alle aanwezigen emotioneel geraakt. Nogmaals bedankt voor alles ,jullie inzet, het meedenken en elk moment klaar staan voor al mijn vragen. Ook nog bedankt voor de fantastisch verzorgde rouwtasjes. Van mij krijgen jullie wederom een 10plus
 • Maarten Vos
  10Op 11 januari 2022
  Alle aandacht gericht op onze wensen
  Robin en Sabine hebben ontzettend veel tijd voor ons genomen en thuis bezocht, om afscheid en crematie van onze zwager te regelen, klein en intiem. Hebben ons heel persoonlijk benaderd en een prachtig en intiem afscheid voor ons georganiseerd. Was heel persoonlijk, alsof het vrienden waren die het voor ons hebben geregeld. Contact was frequent, duidelijk, vriendelijk, ja voelt als een vriendschap. Heeft het overlijden en afscheid nemen voor ons makkelijker en minder beladen gemaakt. Dank jullie wens, zal jullie zeker aanraden, met de klemtoon op persoonlijk en warm. !!
 • Esselien Schenkers
  10Op 31 december 2021
  Uitvaart van dhr.R Schenkers d d. 30 december 2021.
  Het was een uitstekende en bijzondere uitvaart die met respect is uitgevoerd. Er was ook voldoende aandacht voor het kunnen beleven van het verdriet van de nabestaanden.Een uitvaart die alle aandacht besteed aan de culturele elementen van afscheid en rouw. Dit geeft dan ook troost ondanks het gemis van de dierbare overledene.Bij de uitvaart van mijn geliefde broer heb ik naast het enorme verdriet mooie herinneringen van zijn onvergetelijke uitvaart die door Dissels Uitvaatverzorging is uitgevoerd !!!.Een echte aanrader.
 • Ursula
  10Op 21 december 2021
  Dhr. Kat
  Beter had de uitvaart niet verzorgd kunnen worden, zo mooi en warm geen woorden voor. Bedankt
 • Ivonne Nyaro
  10Op 14 december 2021
  Rest in Love Mama/Nene
  Lieve Robin en Sabine wij de familie Nyaro Hondebrink en Mehue willen jullie echt uit de grond van ons harten bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. De kennismaking tot de begrafenis van onze moeder en of nene was echt tot de puntjes goed verzorgd en begeleid door jullie tweeen. Onze mama/nene werd 4 november 2021 naar haar laatste rustplaats begeleid en ik als de oudste denk en voel dat mama/nene zeker van boven kijkt en zegt wij hebben het met z'n allen goed gedaan. Dank jullie voor alles en zoals een kennis al zei...Jammer dat je maar 1 keer dood kan gaan....
 • Liesbeth
  9.7Op 09 december 2021
  Uitvaart Richard
  Waardig afscheid
 • Henk lieveld
  10Op 23 november 2021
  Begrafenis
  Namens familie Lieveld zijn we meer dan tevreden over werk en begeleiding van Dissels Uitvaart
 • Leandro
  10Op 23 november 2021
  Perfect
  Het woord perfect gebruik ik nooit, maar bij deze: PERFECT, PERFECT !!
 • namens alle kinderen, kleinkinderen en bet-overkleinkinderen
  10Op 06 november 2021
  Uitvaart van Elisabeth Eleonore Terhoeven van Hees
  Beste Robin en Sabine, heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen en betrokkenheid bij het afscheid en de uitvaart van onze moeder. Het was voor ons de mooiste ervaring om zo dichtbij betrokken te zijn bij het gehele uitvaartproces. Wij zijn zo trots en dankbaar dat u ons de gelegenheid gaf om bij elk onderdeel onze persoonlijke inzet en bijdrage te leveren om onze moeder/grootmoeder/overgrootmoeder/betovergrootmoeder een laatste eer te bewijzen. Onze overleden moeder zal ook trots op jullie zijn. Dank voor alles. Namens alle kinderen/kleinkinderen en achterkleinkinderen
 • Sandra
  10Op 23 oktober 2021
  Begeleiding uitvaart geliefde vader
  Robin, hartelijk bedankt voor je deskundige begeleiding tijdens het regelen van de uitvaart van onze vader. Je luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en geeft goede tips en adviezen. Wij voelden ons echt gesteund in deze moeilijke tijd.
 • Anette ,Elaine ,Natalie, Dorian en Chanelva
  10Op 19 oktober 2021
  Bedankt
  Beste Robin en Sabine, Wij willen jullie langs deze weg nogmaals bedanken voor de ondersteuning en begeleiding na het overlijden van onze echtgenoot/vader/opa Ewald Rozenblad. Wij hebben hem een prachtige laatste eer kunnen betonen. Vanaf dag 1 voelde het vertrouwd aan. Daarnaast werd er rekening gehouden met de wensen die Ewald had. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
 • Nina Feldmann
  10Op 14 september 2021
  Uitvaart Carina Feldmann
  Beste Robin, wederom hartelijk dank voor je uitstekende service! Ik raak niet uitgesproken over jullie geweldige inzet. Professioneel, persoonlijk, betrokken en meedenkend zijn slechts een paar van de woorden waarmee ik jullie diensten zou willen omschrijven. Al onze wensen zijn in vervulling gegaan voor mijn moeders laatste reis. Hartelijk dank, Nina.
 • M.V. Leter
  10Op 31 augustus 2021
  Uitvaart mevrouw H.N. Leter
  Beste Robin, wij willen je hartelijk danken voor de professionele werkwijze en betrokkenheid tijdens het afscheid en de uitvaart van onze lieve moeder. Namens de familie Leter nogmaals dank.
 • Martha Westfa-Lang en Chayenne Delhaye
  10Op 13 augustus 2021
  Heel dankbaar
  Namens de fam.Lang en Delhaye bedanken wij Robin en Sabine Dissels voor de goede zorgen. Wij hebben u diensten heel prettig ervaren. Bedankt voor alles! rnrn
 • Lucille
  10Op 27 juli 2021
  Dank je Robin!
  Wij hebben aan Robin Dissels een ontzettend goede, begripvolle en accurate uitvaartverzorger gehad. Hij heeft bijna alle zorgen uit handen genomen, zonder het menselijke en sociale contact uit het oog te verliezen. Heel prettig om mee te werken en hij geeft je het gevoel dat de zorg voor en na de plechtigheid in goed handen is. Een fijne ervaring in een moeilijke tijd, waarvoor wij je danken Robin.
 • Hasselbank
  10Op 14 juli 2021
  Crematie
  In deze donkere dagen hebben wij ontzettend veel steun en begrip gehad van de heer Dissels, onze vaders wens wat op papier stond is volledig uitgevoerd. Hele fijne contact periode gehad en alles tot op het kleinste punt verwerkt. Een betere uitvaartondernemer als de heer Dissels vind je nergens. Wij zijn u ontzettend dankbaar.
 • Dennis van Elmpt & Whitney van Elmpt
  10Op 24 mei 2021
  Review
  Wij willen graag Robin en Sabine Dissels bedanken voor de mooie Surinaamse uitvaart van onze dierbare Denise Rozenblad. Het was heel fijn dat zowel Robin als Sabine op 1 lijn zaten met de families, ons heel goed hebben geadviseerd en de plechtigheid en uitvaart van A tot Z perfect hebben geregeld. Heel mooi was ook dat de kinderen erbij betrokken waren met het schilderen van de deksel van de kist en de kaarsjesceremonie wat ook allemaal geregeld is door Robin en Sabine Dissels. Wij zijn deze warme en liefdevolle mensen heel dankbaar voor de mooie en waardige uitvaart, en hun betrokkenheid in deze moeilijke periode. Jullie krijgen van ons een dikke oprechte tien, veel liefs Whitney van Elmpt & Dennis van Elmpt
 • Ursila Graanoogst
  10Op 19 april 2021
  Uitvaart Guno Graanoogst
  Alles zeer goed geregeld.
 • Familie Trustfull
  10Op 08 april 2021
  Uitvaart K.M.Trustfull
  Beste Heer R.Dissels,rnrnFamilie Trustfull wilt u hierbij bedanken voor uw professionele begeleiding en uw inzet met hart om ervoor te zorgen dat al onze wensen tot in de puntjes zijn nageleefd. En fijn dat wij als nabestaanden door uw strakke plan van aanpak ons voornamelijk hebben kunnen richten op het verdriet van onze geliefde die we zijn verloren, en niet teveel bezig hoefde te zijn met allerlei papierwerk eromheen. Uw geduld,duidelijkheid, bereikbaarheid is een enorme steun voor ons geweest. De uitvaartplechtigheid was van begin tot eind goed georganiseerd waardoor onze geliefde op een bijzondere, & eervolle wijze naar zijn laatste rustplaats is gebracht. Nogmaals big thanks voor alle gedane moeite en begripvolle werkwijze.
 • AC Bijnaar
  10Op 26 maart 2021
  Uitvaart VB Bijnaar
  Als eerst bedank voor de mooie uitvaart van mijn broertje Virgill Bijnaar, het was een goed georganiseerde ceremonie en voor uw betrokkenheid stelden wij dit graag op prijs.rnU gaf goed en duidelijk advies en belangrijk informatie over de uitvaart.rnDaarom nog een keer hartelijk dank voor alles.rn
 • Nina Feldmann
  10Op 18 maart 2021
  Uitvaart Virgill
  Beste Robin, rnBedankt voor je hulp en inzet. Je hebt alle wensen van de familie omgezet in een hele mooie en vooral voor Virgill waardige ceremonie. Je betrokkenheid was enorm en dat gaf steun in deze moeilijke tijd. rnrnNogmaals Dank en hartelijke groet,rnNina
 • Bianca
  10Op 10 maart 2021
  Verzorging uitvaart
  Heel mooi verzorgd
 • L. M. Esajas
  10Op 26 februari 2021
  Goedverzorgde uitvaart.
  Namens mij zelf en mijn nichtjes en neefjes . Dank je wel voor de begeleiding naar de uitvaart toe. En de uitvaart van onze geliefde .Tot in puntjes goed geregeld. rnNamens de familie Esajas
 • Bernice Ford
  10Op 26 februari 2021
  Dissels Uitvaart
  Respectvol en flexibel
 • Mary Jane Abebrese Boateng
  10Op 26 februari 2021
  Geweldig
  In een woord een geweldige uitvaartondernemer. Hij staat dag /nacht voor je klaar. Je kan met alle vragen terecht, en een goeie communicatie. Het heeft ons een super gevoel gegeven, om samen te werken met deze meneer Dissels. Ik verwijder zijn nummer niet uit mijn telefoon omdat hij de eerste is die ik bel als het nodig is of als iemand mij om advies vraagt.
 • Yawee
  10Op 26 februari 2021
  Mooie uitvaart
  Meneer Robin en uitvaart-platform.nl regelde een mooie en veilige uitvaart voor de familie Esajas op 26-02-2021
 • P. Pinas
  9.7Op 17 februari 2021
  Eerst Dissels Bellen
  De dood is iets onoverkomelijks en het overlijden van een naaste is altijd verdrietig. Niemand ontkomt hier aan, zo ook ik. Het was een lange weg (1 maand), maar dhr. R. Dissels heeft ons bij gestaan vanaf het moment van overlijden t/m de ter aarde bestelling. Afscheid, repatriering, begravenis en grafsteen, dhr Dissels stond ons bij, persoonlijk, direkt en altijd meedenkend. rnrnUw laatste wens, laat u niet achterstellen.rnEerst Dissels bellen!rnrnOnze dank is groot
 • Familie Visbeen
  10Op 31 januari 2021
  Fijn dat alles goed geregeld werd door jou
  Compleet verrast door het plotselinge verlies maar Dissels heeft ons er doorheen gesleept met zijn professionaliteit. Overal aan gedacht en voor ons geregeld. Dank.
 • CB
  9.7Op 31 januari 2021
  Dissels Uitvaart
  Dissels Uitvaart is een zeer professionele uitvaartverzorging. rnrnDe heer Robin Dissels is zeer professioneel, behulpzaam en denkt ook mee met de nabestaanden. rnHij houdt je dag en nacht op de hoogte van alle voorbereidingen en mocht er een probleem zijn dan denkt hij ook met je mee en zoekt hij ook naar oplossingen. rnrnNa de uitvaart staat Robin Dissels ook voor je klaar en kan je ook altijd bij hem terecht voor vragen.rn
 • E Wiebers
  9Op 30 januari 2021
  Respectvolle uitvaartonderneming
  De uitvaartbegeleiding is met meer dan volle tevredenheid en met veel respect uitgevoerd.

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.