Dissels Uitvaart

(24)

Zaandam https://www.disselsuitvaart.com 06-57480496

  • Wij helpen u met de volgende diensten

    Rouwtasjes en rouwbuffet
  • Wij helpen u met de volgende diensten

    Verzorging & restauratietechnieken
  • Wij helpen u met de volgende diensten

    Kinderen en rouw
  • Wij helpen u met de volgende diensten

    Begeleiden uitvaartplechtigheid
  • Wij helpen u met de volgende diensten

    Gospelmuziek
  • Wij helpen u met de volgende diensten

    Make-up en camouflage
  • Wij helpen u met de volgende diensten

    Multiculturele uitvaart
  • Wij helpen u met de volgende diensten

    Vastleggen wensenformulier
Beschrijving

Dissels Uitvaart is de uitvaartorganisatie met aandacht voor de wensen van nabestaanden en respect voor de overledene.

Wij zien de uitvaart als een belangrijk moment dat nabestaanden met een warm gevoel kunnen toevoegen aan de laatste herinneringen. We zijn bekend en vertrouwd met de gebruiken en gewoonten van verschillende culturele, etnische en godsdienstige gemeenschappen binnen onze multiculturele samenleving. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een uitvaart die daadwerkelijk past bij de nabestaanden en de overledene.

Uw laatste wens kan variëren van een klein intiem afscheid tot een afscheid waarbij het groots wordt aangepakt.

Dissels Uitvaart concentreert zich op verfijning van de belevenis van het afscheid. Zo kunnen wij diverse begeleidende live muziek voor u regelen en voor bijzondere afscheidslocaties zorgen. Ook buiten de grote steden is Dissels Uitvaart in heel Nederland te benaderen voor het verzorgen van uitvaarten.

Binnen de geldende wet- en regelgeving is veel mogelijk bij een uitvaart. Wij informeren u daar graag over.

Vanuit ons hart werken wij aan de uitvaart.

Dissels Uitvaart, uw laatste wens.

Eigenschappen
  • Robin & Sabine

    Wij staan u graag te woord en helpen u waar nodig.
  • Bel bij overlijden

    06-57480496 (24/7)
  • Wij doen het samen

    U staat er niet alleen voor!
  • QR-code voor meer info

    Scan Dissels Uitvaart

Ervaringen met Dissels Uitvaart

Laat ook uw review achter
9.9 (24)
  • informatievoorziening:
  • communicatie:
  • behulpzaamheid:
  • flexibiliteit:
  • begreep onze wensen:
  • prijs kwaliteit:
  • Henk lieveld
    10Op 23 november 2021
    Begrafenis
    Namens familie Lieveld zijn we meer dan tevreden over werk en begeleiding van Dissels Uitvaart
  • Leandro
    10Op 23 november 2021
    Perfect
    Het woord perfect gebruik ik nooit, maar bij deze: PERFECT, PERFECT !!
  • namens alle kinderen, kleinkinderen en bet-overkleinkinderen
    10Op 06 november 2021
    Uitvaart van Elisabeth Eleonore Terhoeven van Hees
    Beste Robin en Sabine, heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen en betrokkenheid bij het afscheid en de uitvaart van onze moeder. Het was voor ons de mooiste ervaring om zo dichtbij betrokken te zijn bij het gehele uitvaartproces. Wij zijn zo trots en dankbaar dat u ons de gelegenheid gaf om bij elk onderdeel onze persoonlijke inzet en bijdrage te leveren om onze moeder/grootmoeder/overgrootmoeder/betovergrootmoeder een laatste eer te bewijzen. Onze overleden moeder zal ook trots op jullie zijn. Dank voor alles. Namens alle kinderen/kleinkinderen en achterkleinkinderen
  • Sandra
    10Op 23 oktober 2021
    Begeleiding uitvaart geliefde vader
    Robin, hartelijk bedankt voor je deskundige begeleiding tijdens het regelen van de uitvaart van onze vader. Je luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en geeft goede tips en adviezen. Wij voelden ons echt gesteund in deze moeilijke tijd.
  • Anette ,Elaine ,Natalie, Dorian en Chanelva
    10Op 19 oktober 2021
    Bedankt
    Beste Robin en Sabine, Wij willen jullie langs deze weg nogmaals bedanken voor de ondersteuning en begeleiding na het overlijden van onze echtgenoot/vader/opa Ewald Rozenblad. Wij hebben hem een prachtige laatste eer kunnen betonen. Vanaf dag 1 voelde het vertrouwd aan. Daarnaast werd er rekening gehouden met de wensen die Ewald had. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
  • Nina Feldmann
    10Op 14 september 2021
    Uitvaart Carina Feldmann
    Beste Robin, wederom hartelijk dank voor je uitstekende service! Ik raak niet uitgesproken over jullie geweldige inzet. Professioneel, persoonlijk, betrokken en meedenkend zijn slechts een paar van de woorden waarmee ik jullie diensten zou willen omschrijven. Al onze wensen zijn in vervulling gegaan voor mijn moeders laatste reis. Hartelijk dank, Nina.
  • M.V. Leter
    10Op 31 augustus 2021
    Uitvaart mevrouw H.N. Leter
    Beste Robin, wij willen je hartelijk danken voor de professionele werkwijze en betrokkenheid tijdens het afscheid en de uitvaart van onze lieve moeder. Namens de familie Leter nogmaals dank.
  • Martha Westfa-Lang en Chayenne Delhaye
    10Op 13 augustus 2021
    Heel dankbaar
    Namens de fam.Lang en Delhaye bedanken wij Robin en Sabine Dissels voor de goede zorgen. Wij hebben u diensten heel prettig ervaren. Bedankt voor alles! rnrn
  • Lucille
    10Op 27 juli 2021
    Dank je Robin!
    Wij hebben aan Robin Dissels een ontzettend goede, begripvolle en accurate uitvaartverzorger gehad. Hij heeft bijna alle zorgen uit handen genomen, zonder het menselijke en sociale contact uit het oog te verliezen. Heel prettig om mee te werken en hij geeft je het gevoel dat de zorg voor en na de plechtigheid in goed handen is. Een fijne ervaring in een moeilijke tijd, waarvoor wij je danken Robin.
  • Hasselbank
    10Op 14 juli 2021
    Crematie
    In deze donkere dagen hebben wij ontzettend veel steun en begrip gehad van de heer Dissels, onze vaders wens wat op papier stond is volledig uitgevoerd. Hele fijne contact periode gehad en alles tot op het kleinste punt verwerkt. Een betere uitvaartondernemer als de heer Dissels vind je nergens. Wij zijn u ontzettend dankbaar.
  • Dennis van Elmpt & Whitney van Elmpt
    10Op 24 mei 2021
    Review
    Wij willen graag Robin en Sabine Dissels bedanken voor de mooie Surinaamse uitvaart van onze dierbare Denise Rozenblad. Het was heel fijn dat zowel Robin als Sabine op 1 lijn zaten met de families, ons heel goed hebben geadviseerd en de plechtigheid en uitvaart van A tot Z perfect hebben geregeld. Heel mooi was ook dat de kinderen erbij betrokken waren met het schilderen van de deksel van de kist en de kaarsjesceremonie wat ook allemaal geregeld is door Robin en Sabine Dissels. Wij zijn deze warme en liefdevolle mensen heel dankbaar voor de mooie en waardige uitvaart, en hun betrokkenheid in deze moeilijke periode. Jullie krijgen van ons een dikke oprechte tien, veel liefs Whitney van Elmpt & Dennis van Elmpt
  • Ursila Graanoogst
    10Op 19 april 2021
    Uitvaart Guno Graanoogst
    Alles zeer goed geregeld.
  • Familie Trustfull
    10Op 08 april 2021
    Uitvaart K.M.Trustfull
    Beste Heer R.Dissels,rnrnFamilie Trustfull wilt u hierbij bedanken voor uw professionele begeleiding en uw inzet met hart om ervoor te zorgen dat al onze wensen tot in de puntjes zijn nageleefd. En fijn dat wij als nabestaanden door uw strakke plan van aanpak ons voornamelijk hebben kunnen richten op het verdriet van onze geliefde die we zijn verloren, en niet teveel bezig hoefde te zijn met allerlei papierwerk eromheen. Uw geduld,duidelijkheid, bereikbaarheid is een enorme steun voor ons geweest. De uitvaartplechtigheid was van begin tot eind goed georganiseerd waardoor onze geliefde op een bijzondere, & eervolle wijze naar zijn laatste rustplaats is gebracht. Nogmaals big thanks voor alle gedane moeite en begripvolle werkwijze.
  • AC Bijnaar
    10Op 26 maart 2021
    Uitvaart VB Bijnaar
    Als eerst bedank voor de mooie uitvaart van mijn broertje Virgill Bijnaar, het was een goed georganiseerde ceremonie en voor uw betrokkenheid stelden wij dit graag op prijs.rnU gaf goed en duidelijk advies en belangrijk informatie over de uitvaart.rnDaarom nog een keer hartelijk dank voor alles.rn
  • Nina Feldmann
    10Op 18 maart 2021
    Uitvaart Virgill
    Beste Robin, rnBedankt voor je hulp en inzet. Je hebt alle wensen van de familie omgezet in een hele mooie en vooral voor Virgill waardige ceremonie. Je betrokkenheid was enorm en dat gaf steun in deze moeilijke tijd. rnrnNogmaals Dank en hartelijke groet,rnNina
  • Bianca
    10Op 10 maart 2021
    Verzorging uitvaart
    Heel mooi verzorgd
  • L. M. Esajas
    10Op 26 februari 2021
    Goedverzorgde uitvaart.
    Namens mij zelf en mijn nichtjes en neefjes . Dank je wel voor de begeleiding naar de uitvaart toe. En de uitvaart van onze geliefde .Tot in puntjes goed geregeld. rnNamens de familie Esajas
  • Bernice Ford
    10Op 26 februari 2021
    Dissels Uitvaart
    Respectvol en flexibel
  • Mary Jane Abebrese Boateng
    10Op 26 februari 2021
    Geweldig
    In een woord een geweldige uitvaartondernemer. Hij staat dag /nacht voor je klaar. Je kan met alle vragen terecht, en een goeie communicatie. Het heeft ons een super gevoel gegeven, om samen te werken met deze meneer Dissels. Ik verwijder zijn nummer niet uit mijn telefoon omdat hij de eerste is die ik bel als het nodig is of als iemand mij om advies vraagt.
  • Yawee
    10Op 26 februari 2021
    Mooie uitvaart
    Meneer Robin en uitvaart-platform.nl regelde een mooie en veilige uitvaart voor de familie Esajas op 26-02-2021
  • P. Pinas
    9.7Op 17 februari 2021
    Eerst Dissels Bellen
    De dood is iets onoverkomelijks en het overlijden van een naaste is altijd verdrietig. Niemand ontkomt hier aan, zo ook ik. Het was een lange weg (1 maand), maar dhr. R. Dissels heeft ons bij gestaan vanaf het moment van overlijden t/m de ter aarde bestelling. Afscheid, repatriering, begravenis en grafsteen, dhr Dissels stond ons bij, persoonlijk, direkt en altijd meedenkend. rnrnUw laatste wens, laat u niet achterstellen.rnEerst Dissels bellen!rnrnOnze dank is groot
  • Familie Visbeen
    10Op 31 januari 2021
    Fijn dat alles goed geregeld werd door jou
    Compleet verrast door het plotselinge verlies maar Dissels heeft ons er doorheen gesleept met zijn professionaliteit. Overal aan gedacht en voor ons geregeld. Dank.
  • CB
    9.7Op 31 januari 2021
    Dissels Uitvaart
    Dissels Uitvaart is een zeer professionele uitvaartverzorging. rnrnDe heer Robin Dissels is zeer professioneel, behulpzaam en denkt ook mee met de nabestaanden. rnHij houdt je dag en nacht op de hoogte van alle voorbereidingen en mocht er een probleem zijn dan denkt hij ook met je mee en zoekt hij ook naar oplossingen. rnrnNa de uitvaart staat Robin Dissels ook voor je klaar en kan je ook altijd bij hem terecht voor vragen.rn
  • E Wiebers
    9Op 30 januari 2021
    Respectvolle uitvaartonderneming
    De uitvaartbegeleiding is met meer dan volle tevredenheid en met veel respect uitgevoerd.

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.