Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

Hengelo https://www.hanswachtmeester.nl 074 30 30 290

 • Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

  Bloemen
 • Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

  Dragers
 • Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

  Begraven & Cremeren
 • Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

  Uitvaartkisten
 • Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

  Rouwdrukwerk
 • Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

  Rouwvervoer
 • Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

  Muziek en Video
Beschrijving

Een afscheid is voor iedereen ingrijpend en emotioneel.
Het is fijn als er dan iemand is die de zorg voor de uitvaart uit handen kan nemen. Voor zover u die zorg uit handen wilt geven tenminste, want wat u zelf wilt doen, doet u zelf.

Ruim 28 jaar heb ik ervaring in het begeleiden van uitvaarten en persoonlijke (geestelijke) begeleiding.

Die ervaring komt goed van pas als uitvaartverzorger. Het jaar 2012 heb ik gebruikt om mijn eigen onderneming in de uitvaartverzorging voor te bereiden en sinds november van dat jaar was ik er klaar voor. In de afgelopen jaren heb ik vele uitvaarten mogen begeleiden.
Alles wat komt kijken bij een uitvaart moet goed georganiseerd worden. Dat doe ik graag voor u en als het enigszins kan samen met u.

Behalve dat alles goed geregeld moet zijn, heeft de inhoud van de afscheidsbijeenkomst mijn bijzondere aandacht. Wat wordt er gezegd, en door wie? Naar welke muziek wordt geluisterd? De overledene is van veel betekenis geweest voor u en voor de mensen om haar of hem heen, dat verhaal mag verteld worden. Lukt het u om dit verhaal zelf te vertellen? Dat zou fijn zijn. Maar wanneer u dat niet lukt kan ik het voor u doen of iemand anders voor u inschakelen.

Wanneer er een afscheidsdienst is vanuit een kerk of moskee bereidt u de dienst uiteraard in nauw overleg met de voorganger voor.

 

Uitvaart Uitvaart-Platform.nl Uitvaartkluis wensen digitale nalatenschap uitvaartplatform urn doodskist bloemen afscheidsfotograaf condoleance

Dementie is een akelige ziekte, waardoor mensen steeds meer afgezonderd raken van het sociale leven. Soms is het ook echt onmogelijk een “normaal” gesprek te voeren. Maar dat wil niet zeggen dat een persoon met dementie dan maar genegeerd moet worden, alsof zij of hij niet meer meetelt in het leven. Iemand met dementie is een waardevol mens en daar hoort een respectvolle omgang bij.

Dat geldt ook voor het afscheid nemen van een geliefde. Een overlijden van een geliefd mens brengt verdriet en gemis met zich mee, ook bij iemand met dementie! Het is daarom  dat ik in maart 2019 het certificaat “Dementievriendelijke uitvaartverzorger” heb behaald. Samen met u wil ik zoeken naar mogelijkheden om iemand met dementie te betrekken bij het afscheid.

 

Meer informatie vindt u op: www.hanswachtmeester.nl

Eigenschappen
 • Hans Wachtmeester

  Ik sta klaar voor u en uw naasten.
 • Aangesloten bij

  Dementie vriendelijke uitvaartverzorger
 • Telefonisch bereikbaar

  074 30 30 290
 • Bij overlijden

  06 220 120 19

Ervaringen met Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.