Keur Uitvaartzorg

Wieringerwaard https://www.keuruitvaartzorg.nl 06 59 323 264

 • Keur uitvaartzorg

  Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis is een emotionele periode
 • Keur uitvaartzorg

  En hoe moeilijk het ook is: er moeten praktische zaken geregeld worden
 • Keur uitvaartzorg

  Ik zie het verdriet, luister naar de verhalen, zie de tranen maar hoor ook de lach
 • Keur uitvaartzorg

  Ik denk mee over hoe het afscheid zo persoonlijk mogelijk kan worden gemaakt
 • Keur uitvaartzorg

  Alles is bespreekbaar en niks is 'raar' of 'vreemd
Beschrijving

Welkom bij Keur Uitvaartzorg

 

Er is geen handleiding voor afscheid nemen.  Als je afscheid moet nemen van iemand die je dierbaar is, waar je veel van heb gehouden en die je lief is, dan staat je eigen leven even stil. Voor de wirwar van emoties die je dan overvalt is ook geen gebruiksaanwijzing terwijl er juist dan van alles geregeld en beslist moet worden.  Deze praktische zaken neem ik u graag uit handen, zodat u alle tijd en ruimte heeft voor uw verdriet.

De zorg voor het afscheid ligt bij u als nabestaande en ik begeleid u graag door dit proces heen, van begin tot eind. Als u zelf een aantal taken voor uw rekening wilt nemen, dan doe ik een stapje terug en kijk ik over uw schouder mee zodat we zeker weten dat er niks vergeten wordt. Samen maken we het afscheid mooier!

 

Kijk voor mooie verhalen ook op mijn blogpagina

Jacqueline Keur-Hofkamp – uitvaartverzorger 

Ik ben een uitvaartverzorger die levert conform mijn eigen hoge eisen:

Kwaliteit; ik ben pas tevreden als u dat bent,

Eerlijk en echt;  ik informeer u eerlijk over de vele mogelijkheden en kan mij door mijn levenservaring inleven in veel situaties. Hierdoor ademt een uitvaart de juiste sfeer uit, passend bij uw dierbare,

Ultieme en Unieke uitvaart: ik doe er alles aan om de uitvaart zo mooi mogelijk te maken en maak deze uniek. net als uw dierbare uniek is voor u,

Regie: ik neem u zoveel mogelijk zorgen uit handen en zorg voor een uitvaart conform alle wensen. Zodat u in alle rust aan uw rouwverwerking kan beginnen.

Als onafhankelijke uitvaartverzorger ben ik niet gebonden aan een uitvaartverzekering. Als u een uitvaartverzekering heeft bent u altijd vrij om zelf een uitvaartverzorger te kiezen. Dus ook met een verzekering bij Monuta, Yarden,  Ardanta, Dela etc. kunt u bij mij terecht. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Persoonlijk afscheid

Ik vind niets ‘gek of raar’.

Wat ik belangrijk vind is dat de uitvaart zo persoonlijk mogelijk wordt gemaakt waarbij details enorm belangrijk zijn. Was de overledene een échte Bourgondiër, dan zet ik die lievelingswijn met een glas bij of op de uitvaartkist. Was hij/zij een motorliefhebber, waarom kijken we niet of de motor naar binnen kan worden gereden? Kortom… ik denk mee en ik heb lef.

 

Meer informatie vindt u op: keuruitvaartzorg.nl

Eigenschappen
 • Keur uitvaartzorg

  Uitvaartverzorgster
 • Jacqueline Keur-Hofkamp

  Ik help u graag waar nodig
 • Bel bij overlijden

  06 59 32 32 64
 • Aangesloten bij

  Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Ervaringen met Keur Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.