MD. Uitvaartzorg

(1)

Oosterhout https://maartendirkx.nl/ 0162-741230

 • Uitvaart

  Begrafenis, Crematie of Natuurbegraven
 • Kosten & Verzekering

  Financieel verzekerd of niet
 • Rouwdrukwerk

  Rouwkaarten, dankbetuigingen en overlijdensberichten
 • Voorbespreking

  Persoonlijk betrokken en Professioneel
 • Verzorgingsgebied

  Noord Brabant
Beschrijving

Beenakkers Uitvaartbegeleiding & Uitvaartverzorging is een klein bedrijf en staat garant voor een zorgvuldig, respectvol en persoonlijk afscheid. Wij begeleiden en verzorgen wij uitvaarten in Oosterhout en de gehele regio zoals Breda, Terheijden, Bavel, Ulvenhout, Dorst, Teteringen, Gilze en Rijen, Molenschot, Chaam, Ulicoten, Alphen, Den Hout, Drimmelen, Made, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Oosteind, Dongen, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout en Waalwijk.

In de afgelopen jaren hebben onze klanten hun waardering uitgesproken voor onze persoonlijke aanpak. Wij begeleiden het hele traject volgens uw wensen, zodat u altijd met dezelfde mensen te maken heeft en een vast aanspreekpunt heeft.

Met onze aanpak streven wij naar een prettig en harmonieus contact met de nabestaande(n), wat volgens ons ten goede komt aan een waardig afscheid van de overledene.

Voor een begrafenis of crematie, kerkelijk of niet, groots of juist heel klein, met of zonder verzekering, voortijdens en na de uitvaart: wij zijn er voor u. Alles begint met het gevoel van vertrouwen.

Beenakkers Uitvaartbegeleiding & Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten in Oosterhout en omgeving.

Onze kracht is dat we zowel de uitvaartverzorging als de begeleiding van het gehele traject in eigen beheer op ons nemen. Zo heeft u voor het complete pakket van diensten contact met dezelfde mensen, voor wie uw persoonlijke wensen centraal staan.

Voor een persoonlijk en betekenisvol afscheid

Wij staan dicht bij de mensen en vinden het uiterst belangrijk dat uw beslissingen weloverwogen zijn. Daarom gaan wij stapsgewijs te werk. Soms is het nodig om bepaalde beslissingen te laten ‘rijpen’. U hoeft niet alles op één dag te beslissen. Onze uitgangspunten zijn aandacht en persoonlijke betrokkenheid.

Of u nu een uitvaartverzekering heeft of niet, bij Beenakkers Uitvaartbegeleiding & Uitvaartverzorging staan we altijd voor u klaar. Wij begeleiden de nabestaande(n) bij alle stappen en beslissingen, en zijn met een team van professionals een aanspreekpunt voor, tijdens en na de uitvaart.

Historie

In 2006 begonnen Hans en Thecla Beenakkers vanuit huis met het begeleiden en verzorgen van uitvaarten onder de naam Beenakkers Uitvaartbegeleiding & Uitvaartverzorging. Na een gedegen voorbereiding vestigden zij zich in 2013 aan de Bredaseweg 24 in Oosterhout.

Daar werd ook een intiem afscheidscentrum gevestigd, waar de nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbaren. Ook is het mogelijk er in kleine kring een afscheidsdienst te houden.

Na ruim 15 jaar dit prachtige vak te hebben uitgeoefend werd het tijd voor Hans en Thecla om een stapje terug te doen en op zoek te gaan naar een opvolger. Iemand die dezelfde filosofie en werkwijze heeft, waar zij voor 100 procent op kunnen vertrouwen.

Al sinds 2017 werkt Maarten Dirkx als vaste invaller voor Hans en Thecla, tijdens hun vakanties of bij  grote drukte. In hem zagen zij de perfecte match om met een gerust hart hun bedrijf over te dragen. En zo is sinds 1 juni 2021 Maarten de nieuwe eigenaar van Beenakkers Uitvaartbegeleiding.

Thecla blijft nog actief als ritueelbegeleider en Hans is beschikbaar om bij te springen bij het regelen en uitvoeren van uitvaarten in geval van vakantie of extreme drukte.

Eigenschappen
 • Beenakkers

  Uitvaartbegeleiding & Uitvaartverzorging
 • Ons team

  Wij staan graag voor u klaar
 • Voor info en afspraak

  0162-741230
 • Aangesloten bij

  Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Ervaringen met MD. Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter
10 (1)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Natascha
  10Op 30 augustus 2021
  Over alles meegedacht
  Het was erg fijn om samen met Maarten Dirkx de uitvaart van mijn vader te verzorgen. Niets was raar, geen vraag was te veel, over alles is meegedacht. Zelfs over de nazorg. Dank je wel Maarten!

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.