Reyna

Purmerend https://www.reyna.nl 085 - 40 10 731

 • Reyna Rouwlocatiestylist

  Elk verdriet, elk rouwproces, elk afscheid is even uniek als onbeschrijfelijk
 • Reyna Rouwlocatiestylist

  Toch kun je er ‘woorden’ aan geven in de rouwkamer
 • Reyna Rouwlocatiestylist

  Reyna helpt jou met het stylen van de rouwlocatie
 • Reyna Rouwlocatiestylisten

  Een plek die zich vormt om jouw dierbare
 • Reyna Rouwlocatiestylist

  Die ruimte biedt voor rouw
Beschrijving

Ruimte voor rouw

Na het verlies van een dierbare komt er veel op je af. Door het vele regelwerk is er nauwelijks ruimte om stil te staan en echt uiting te geven aan je verdriet.

Reyna Rouwlocatiestylisten ontzorgt door met aandacht warme, waardige ruimtes te stylen waarin persoonlijk afscheid de vorm krijgt die het verdient. Een unieke plek die past bij het unieke, kleurrijke leven van jou of je dierbare. Uitbundig of ingetogen, maar altijd uitgesproken.

We zijn er voor nabestaanden, maar ook voor iedereen die zelf inspraak wil op de manier waarop er afscheid van je wordt genomen. In overleg met jou stylen we een ruimte die volledig past bij het unieke leven en persoonlijkheid van degene die wordt gemist.

Elk verdriet, elk rouwproces, elk afscheid is even uniek als onbeschrijfelijk. Toch kun je er ‘woorden’ aan geven in de rouwkamer. Reyna helpt jou met het stylen van de rouwlocatie. Een plek die zich vormt om jouw dierbare. Die ruimte biedt voor rouw.

Stijlen

Samen met jou kiezen we een stijl die het beste past bij de overledene. Hierbij kan je denken aan een natural look, een ingetogen look, een warme look, een uitbundige look of meer een klassieke look?

De rouwlocatiestyling die je zoekt, is al mogelijk vanaf € 800. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte en een passend voorstel.

Meer informatie vindt u op: www.reyna.nl

Eigenschappen
 • Reyna

  Rouwlocatiestylisten
 • Telefonisch bereikbaar

  085 - 40 10 731

Ervaringen met Reyna

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.