Ricordami

Kampen https://www.ricordami.nl/ 06 838 060 32

 • Mijn diensten

  Ik kom aan huis voor advies
 • Mijn diensten

  As hangers met diamant
 • Mijn diensten

  Urnen
 • Mijn diensten

  Keepsakes
 • Mijn diensten

  Dierbare herinneringen
 • Mijn diensten

  Trouwringen samengevoegd
 • Mijn diensten

  Sieraden met een vingerafdruk
Beschrijving

Welkom bij Ricordami,

Wanneer de hectiek rond de uitvaart een beetje naar de achtergrond verdwenen is, komt het besef dat diegene er écht niet meer is. Het gemis in de dagelijkse dingen wordt steeds meer voelbaar. Dan ontstaat ook vaak de behoefte om de nagedachtenis aan de overledene vorm te geven. Denk hierbij aan een tastbare herinnering zoals een sieraad, een urn of een glasreliek.

Wat doe ik?

Het is mijn passie om nabestaanden troost te bieden. Elke dag weer maak ik de liefdevolle herinnering aan jouw dierbare tastbaar. En weet je wat nou zo fijn is? Ik kom thuis bij je langs voor advies.

Wil je meer weten over wat ik doe? Lees dan verder op deze pagina.

Advies

In tijden van verdriet wil ik mensen troost bieden. Het dragen van een uniek herinneringssieraad kan hieraan bijdragen, net zoals het creëren van een liefdevolle troostplek thuis waar je de sierurn met de as van je dierbare kunt neerzetten en herdenken.

Door naar jou te luisteren en met je mee te kijken, help ik jou bij het vinden van een passende herinnering aan jouw dierbare.

Vingerafdruk laten afnemen

Tegen een kleine onkostenvergoeding bied ik ook de mogelijkheid om een vingerafdruk te laten afnemen van je (overleden) dierbare. Dit kan ook bij leven gebeuren. Tegenwoordig worden vingerafdrukken digitaal afgenomen met behulp van een scanapparaatje. Ik werk anders en neem de afdruk af met behulp van een inktkussen met speciale inkt, dat ook wordt gebruikt bij forensisch onderzoek. Hierdoor kan ik het unieke lijnenpatroon van de vinger exact overbrengen en tastbaar maken. Dus ook deze vingerafdruk van jouw dierbare kan ik voor jou maken.

Je ontvangt de vingerafdruk van mij op een mooi kaartje in een beschermhoesje. Op deze manier kun je de afdruk bijvoorbeeld altijd bij je dragen in je portemonnee. Daarnaast krijg je van mij een digitale kopie.

Beide afdrukken kunnen worden gebruikt als je eventueel een uniek vingerafdruksieraad wilt laten maken.

 

Kijk voor meer informatie op: www.ricordami.nl

Eigenschappen
 • Ricordami

  Nagedachtenisconsulent
 • Tamara Koster-Westeneng

  Ik maak herinneringen tastbaar.
 • Telefonisch bereikbaar

  06 838 060 32
 • Mijn producten

  www.ricordami.nl

Ervaringen met Ricordami

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.