Rouwservice Van Andel

Andel https://www.rouwservicevanandel.nl/ 06 53 68 50 22

 • Rouwservice van Andel

  Jaguar familie rouwauto
 • Rouwservice van Andel

  Jaguar familie rouwauto
 • Rouwservice van Andel

  Jaguar familie rouwauto
 • Rouwservice van Andel

  Jaguar familie rouwauto
Beschrijving

Rouwservice van Andel

Rouwservice Van Andel biedt rouwvervoer voor een persoonlijk en passend afscheid. Als enige in Nederland bieden we een bijzondere Jaguar familierouwauto aan.

Onze stijlvolle en unieke Jaguar familie rouwauto biedt plaats aan vier nabestaanden. In het ontwerp is rekening gehouden met de originele belijning van Jaguar. De grotendeels glazen achterzijde zorgt voor een strakke uitstraling. Het interieur van de rouwauto is voorzien van een separatiewand met ruit, een uitschuifbare vloer voor een uitvaartkist en voldoende ruimte voor bloemen. Het gehele interieur is gelijk het exterieur tot in detail afgewerkt en wordt degelijk onderhouden.

Een andere mogelijkheid op het gebied van rouwvervoer is onze traditionele Lincoln rouwauto.

Wij zijn niet verbonden aan een uitvaartonderneming en zijn daardoor voor alle uitvaartondernemers beschikbaar. Ook als u als nabestaanden zelf de uitvaart regelt, kunt u uiteraard bij ons terecht voor rouwvervoer.

 

Rouwvervoer

Passend rouwvervoer op de dag van de uitvaart geeft de uitvaart een persoonlijk karakter. Ons team van ervaren chauffeurs beschikt over de juiste kennis en techniek. Rouwvervoer vraagt immers om een respectvolle rijstijl, de juiste etiquette en inleving in het moment. Onze chauffeurs zijn stipt en stellen zich bescheiden op.

Rouwvervoer moet goed, flexibel en ook snel geregeld worden.

Daarom kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 06 53 68 5022.

 

Dragers

In samenwerking met Dragersgilde Altena is het ook mogelijk om via ons dragers in te zetten. Al de dragers kunnen zowel de kist dragen op de schouders als de kist begeleiden op een rijdende baar. De keuze is hierin aan de nabestaanden.

De dragers van Dragersgilde Altena gaan stijlvol gekleed in een klassiek pak in zwart of antraciet. Desgewenst kan een overjas het geheel complementeren en kunnen de dragers ook een hoed en handschoenen dragen. Daarnaast zijn de dragers ook inzetbaar voor andere (ondersteunende) taken tijdens de uitvaart. Hierbij kunt u denken aan het uitdelen van bidprentjes, het regelen van het verkeer of voorbereidingen treffen op locatie. Uiteraard altijd respectvol en persoonlijk.

Eigenschappen
 • Jarno van Andel

  Ik denk graag met u mee
 • Telefonisch bereikbaar

  06 53 68 50 22
 • Gespecialiseerd

  Rouwvervoer
 • Onze Dragers

  Dragersgilde Altena

Ervaringen met Rouwservice Van Andel

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.