Sarieke Haken Afscheidsfotografie

Alkmaar https://www.sariekehakenafscheidsfotografie.nl 06 16 800 121

 • Mijn diensten

  Afscheidsfotografie
 • Mijn diensten

  Foto’s in online gallery
 • Mijn diensten

  Liefdevolle afscheidsfilm
 • Mijn diensten

  Fotobewerking
 • Mijn diensten

  Fotoalbum
 • Mijn diensten

  Herinneringsfotografie
Beschrijving

Professionele Afscheidsfotografie: Herbeleef waardevolle momenten

Bij emotionele gebeurtenissen in het leven beleef je alles vaak in een roes. Hoewel sommige momenten helder in je geheugen blijven, glipt er vaak veel voorbij door de overweldigende emoties.

Als professionele afscheidsfotograaf leg ik deze momenten op een zo treffend mogelijke manier vast en registreer ik de diepgaande emoties. Hierdoor kun je op een later tijdstip terugkijken en herinneringen koesteren.

Rouw kent geen tijdslimiet; het is een niet-aflatende emotie. Soms verlang je ernaar om direct naar foto’s te kijken, om de aanwezigheid van die geliefde persoon weer te voelen. Op andere momenten is het pas later dat je daaraan toe bent. Wat je voorkeur ook is, ik zorg ervoor dat je beschikt over de foto’s wanneer jij er klaar voor bent.

Laat mij je helpen om waardevolle momenten vast te leggen, zodat je ze voor altijd kunt herbeleven.

 

Mijn aanpak bij een uitvaart

Bij een uitvaart ben ik vrijwel onopvallend aanwezig; ik beweeg op gepaste momenten zonder de aandacht te trekken, aangezien ik fotografeer zonder flits.

Door zowel overzichtsfoto’s als gedetailleerde opnames, zoals een glimlach, een traan of een arm om een schouder, te maken, zorg ik ervoor dat de reportage een volledig beeld geeft van het afscheid.

 

Taken en Diensten

Naast de tijd die ik besteed aan de voorbereiding en het maken van de foto’s, wordt er ook aanzienlijk veel tijd besteed aan het selecteren en bewerken van de foto’s. Deze aspecten zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Bovendien zijn de reiskosten binnen Noord-Holland bij de totaalprijs inbegrepen.

 

Tarieven en Betalingsmogelijkheden

Bij veel uitvaartverzekeringen is er een vrij besteedbaar budget beschikbaar voor het inhuren van een afscheidsfotograaf.

Neem contact op met de uitvaartbegeleider om de mogelijkheden te bespreken. De facturering kan rechtstreeks plaatsvinden of via de uitvaartbegeleider geregeld worden.

Natuurlijk kunnen we tijdens een gesprek kijken welke opties binnen jouw budget passen. We streven ernaar om de dienstverlening af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden.

 

Moment Design: Het Vastleggen van Dierbare Momenten

Mijn focus ligt niet alleen op het fotograferen van de uitvaart zelf, maar ook op het vastleggen van de momenten die daaraan voorafgaan. Soms bevindt iemand zich in de laatste fase van het leven, maar koestert nog steeds de wens om kostbare foto’s te maken met dierbaren. Hoewel dit emotioneel en beladen kan zijn, is het van onschatbare waarde om deze momenten te vereeuwigen.

Met behulp van Moment Design leg ik de oprechte liefde vast die ontstaat dankzij deze techniek, waardoor prachtige herinneringen aan dit kostbare moment worden gecreëerd.

 

Kijk voor meer informatie op: www.sariekehakenafscheidsfotografie.nl

Eigenschappen
 • Sarieke Haken

  Afscheidsfotografie
 • Telefonisch bereikbaar

  06 16 800 121

Ervaringen met Sarieke Haken Afscheidsfotografie

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.