Security & Hospitality Service

(3)

Bleiswijk https://www.shs-group.nl 085-1303525

 • Security & Hospitality Service

  Onbezorgd naar een uitvaart
 • Security & Hospitality Service

  Volledige beveiliging van de locatie
 • Security & Hospitality Service

  Bewakingsvoertuig op locatie
Beschrijving

Bij Security & Hospitality Service begrijpen we dat een uitvaart een emotioneel beladen gebeurtenis is waarbij het afscheid nemen van een dierbare centraal staat. In deze moeilijke tijd willen we de nabestaanden ontzorgen en ervoor zorgen dat ze in alle rust en sereniteit afscheid kunnen nemen. Onze expertise ligt niet alleen in het waarborgen van veiligheid, maar ook in het bieden van een warme en gastvrije omgeving voor alle aanwezigen.

In een tijd waarin verdriet en kwetsbaarheid de boventoon voeren, is het van cruciaal belang om te zorgen voor een veilige omgeving. Uitvaarten kunnen helaas ook de aandacht trekken van kwaadwillenden, zoals inbrekers, die misbruik maken van deze situatie. Onze beveiligingsdiensten zijn afgestemd op het beschermen van de huizen van de nabestaanden tijdens de uitvaartceremonie en het beveiligen van de locatie waar de uitvaart plaatsvindt.

Het is een trieste realiteit dat inbrekers vaak profiteren van de gelegenheid die zich voordoet tijdens een uitvaart. Rouwadvertenties in kranten en sociale media geven onbedoeld informatie prijs over de leegstand van een woning. Criminelen maken hier misbruik van door te weten wanneer een huis tijdelijk onbewoond is, waardoor de kans op inbraken aanzienlijk toeneemt.

Bij Security & Hospitality Service zorgen we ervoor dat dit risico tot een minimum wordt beperkt. Onze beveiligingsexperts zijn getraind om discreet en effectief te opereren, waarbij ze zowel de fysieke als virtuele veiligheid van de nabestaanden waarborgen. We maken gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën en -methoden om ervoor te zorgen dat de woning en eigendommen van de familie veilig zijn, zelfs tijdens de uitvaartplechtigheid.

Onze missie is om een gevoel van rust en geborgenheid te creëren, zodat de nabestaanden zich volledig kunnen richten op het afscheid nemen en het verwerken van hun verlies. We begrijpen dat beveiliging tijdens een uitvaart meer is dan alleen het beschermen van eigendommen; het gaat om het beschermen van de kostbare momenten en herinneringen die deze momenten met zich meebrengen.

Bij Security & Hospitality Service staan we klaar om de balans te vinden tussen beveiliging en empathie, en om de meest gevoelige momenten in het leven van onze klanten te beschermen. U kunt op ons vertrouwen voor een veilige en respectvolle omgeving tijdens deze moeilijke tijden.

Wil je graag aanvullende informatie? Of ben je geïnteresseerd in het aanvragen van een offerte? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Klik hier.

Eigenschappen
 • Telefonisch bereikbaar

  Bel: 085-1303525
 • 24/7 inzetbaar

  Neem contact met ons op voor meer informatie

Ervaringen met Security & Hospitality Service

Laat ook uw review achter
10 (3)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Sherona
  10Op 02 november 2023
  Top!
  Goede communicatie, fijne en snelle service! Bij aankomst was de beveiliging er al en hebben wij de punten doorgenomen en nummers uitgewisseld. Tussendoor een app gekregen met de stand van zaken, wat erg fijn was. Aan het einde rapportage gevraagd die ik al snel kreeg.rn
 • Gogar
  10Op 29 augustus 2023
  Geweldige ervaring!
  Boven verwachting. De beveiligers waren zorgzaam, proactief en betrokken, fijne communicatie. We hadden het niet beter kunnen treffen. Ik raad iedereen dit beveiligingsbedrijf aan.
 • S.
  10Op 29 augustus 2023
  Uitvaart beveiliging
  Onlangs hebben wij als uitvaartverzorgers bij een groot rouwbezoek en een grote uitvaart gebruik gemaakt van de diensten van SHS Group. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. De familie heeft zich volledig kunnen richten op het afscheid. De heren van SHS Group waren erg professioneel, empatisch en zeer klantvriendelijk. Zij kiezen voor een respectvolle aanpak en passen zich volledig aan naar de wensen van de klant en zijn in staat om snel te schakelen. Als hier in de toekomst vraag naar is zullen wij SHS- Group zeker weer inzetten.

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.