Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Tilburg https://www.keurmerkuitvaartzorg.nl 013 - 594 45 34

 • Heldere afspraken over uitvoering

  De uitvaartverzorger legt alle gemaakte afspraken schriftelijk vast. Ook als deze later wijzigen.
 • Transparante kostenbegroting

  De uitvaartverzorger legt de gemaakte prijsafspraken schriftelijk vast, inclusief latere wijzigingen
 • Goede organisatie van de uitvaart

  De uitvaartverzorger garandeert een correcte uitvoering van de uitvaart van begin tot eind
 • Bekwaam personeel

  Het personeel van de uitvaartonderneming is gekwalificeerd, houdt jaarlijks kennis op peil
 • Doelmatige klachtenafhandeling

  De uitvaartverzorger hanteert een adequate klachten afhandeling procedure.
 • Klanttevredenheidsonderzoek

  De tevredenheid van de klant staat natuurlijk voorop.
Beschrijving
Register uitvaartverzorgers

In het Register Uitvaartverzorgers vindt u uitvaartverzorgers die de titel RU (Register Uitvaartverzorg(st)er) achter hun naam mogen voeren. Deze uitvaartverzorgers werken voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, hebben het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) behaald én kunnen aantonen dat zij voldoende ervaring opdoen en nascholing volgen.

Freelance uitvaartverzorgers en uitzendkrachten kunt u vinden met de vermelding ‘Werkzaam voor keurmerkhouders‘.

Zij mogen de titel RU (Register Uitvaartverzorg(st)er) achter de naam gebruiken, maar alléén in de situatie dat deze voor een geregistreerde keurmerkhouder werkt.

Met het Register Uitvaartverzorgers geven wij invulling aan een van de zes zekerheden die het Keurmerk biedt: vakbekwaam personeel.

Lees hier meer informatie voor uitvaartverzorger.

Informatie voor uitvaartondernemingen
De Nederlandse consument is kritisch en kiest niet zomaar voor een uitvaartonderneming. Met het Keurmerk Uitvaartzorg straalt uw onderneming een hoge kwaliteit uit.

Wat wij voor u doen
Met het Keurmerk Uitvaartzorg stimuleren wij de professionalisering van het vak. Dankzij de periodieke externe audits door onafhankelijke, erkende certificatie-instellingen biedt het Keurmerk u de kans om uw organisatie op een hoog niveau te hebben en te houden. Wij wijzen consumenten die een uitvaartonderneming zoeken op de voordelen van het Keurmerk. Dit maakt de kans groter dat zij voor uw onderneming kiezen. Wij zetten daar diverse middelen voor in, zoals deze website, publieksfolders en advertenties. Daarnaast sturen wij u een aantal keer per jaar een nieuwsbrief.

Aanmelden voor registratie uitvaartonderneming
Alle ondernemingen (ook zzp’ers) die uitvaartverzorgende diensten verlenen, ten minste één jaar bestaan en actief zijn en minimaal 25 uitvaarten per jaar verzorgen en volledig begeleiden (waarvan 13 of meer in eigen beheer), kunnen zich aanmelden voor het Keurmerk. U hoeft geen lid te zijn van een brancheorganisatie.

Franchisenemers en operationele units
Franchiseorganisaties zijn zelfstandige organisaties (met eigen KvK-inschrijving) die zelf het Keurmerk moeten behalen. Het Keurmerk kent een multisite regeling: in organisaties waar de hoofdvestiging het managementsysteem bepaalt en beheerst in alle operationele units, vallen deze operationele units onder het Keurmerk van de hoofdvestiging.

Aanmelden voor registratie uitvaartverzorger
De uitvaartverzorger is zeer bepalend voor de kwaliteit van de dienstverlening van de uitvaartonderneming. Daarom worden in het Keurmerk Uitvaartzorg eisen gesteld aan uitvaartverzorgers.

Eigenschappen
 • Email

  info@keurmerkuitvaartzorg.nl
 • Aanmelden Keurmerk

  Via onze website Informatie voor uitvaartonderemin

Ervaringen met Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.