Uitvaartcentrum en begraafplaats Wolfswinkel

https://www.begraafplaats-wolfswinkel.nl 0499-464249

 • Begraafplaats

  Gemeente Son en Breugel
 • Uitvaartcentrum

  Het Uitvaartcentrum is de centrale plek op de begraafplaats
 • Asbestemming

  diverse mogelijkheden voor asbestemming op de begraafplaats
Beschrijving

BEGRAAFPLAATS

Wolfswinkel is de begraafplaats van de gemeente Son en Breugel sinds 1971.

De begraafplaats biedt alle mogelijkheden voor het houden van een afscheid dat geheel aansluit bij uw wensen en verwachtingen, en voor het begraven van uw dierbare.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het kiezen van de juiste plek voor een graf. Het bepalen hiervan gebeurt altijd in nauw overleg met de beheerder en gezamenlijk met de nabestaanden.

Begraafplaats Wolfswinkel is onderverdeeld in vakken. Per vak zijn er verschillende voorschriften voor de gedenksteen. Voorbeelden zijn:

 • Vakken met een uniforme staande steen
 • Vakken met een uniforme liggende steen
 • Vakken met een vrije keuze in grafbedekking

Voor alle vakken gelden maximale afmetingen voor de gedenktekens. Er mogen uitsluitend duurzame materialen gebruikt worden. Voordat er een gedenkteken geplaatst gaat worden, moet er bij de beheerder een tekening ingediend worden om te kunnen beoordelen of aan de voorschriften wordt voldaan. Pas na goedkeuring mag de steen of het gedenkteken geplaatst worden.

In de meeste vakken heeft het graf een breedte voor een enkele overledene of voor twee overledenen boven elkaar.

Er zijn echter ook vakken waar het graf een breedte heeft van twee overledenen naast elkaar. Hier is ook de mogelijkheid om twee overledenen boven elkaar te begraven, zodat er hier ruimte is voor 4 overledenen.

Uitvaartcentrum

Het Uitvaartcentrum is de centrale plek op de begraafplaats. Hier kunt u in alle rust een viering bijwonen, al dan niet voorafgaand aan een begrafenis op Wolfswinkel of een begrafenis of crematie elders.

In het uitvaartcentrum is er de mogelijkheid om overledenen op te baren.

De bezoektijden zijn vaak vaste tijden, maar in overleg kan voor een privé bezoek altijd een andere tijd afgesproken worden.

Vieringen kunnen in de aula gehouden worden. Hiervoor zijn maximaal 150 zitplaatsen mogelijk en daaromheen maximaal 50 staanplaatsen. Indien er meer belangstellenden zijn dan kunnen deze in de naastgelegen ontvangsthal en koffieruimte de dienst beperkt volgen.

Er is ook een buitenaula op de begraafplaats die bij gunstige weersomstandigheden gebruikt kan worden.

Het uitvaartcentrum kan ook gebruikt worden voor de condoleance na een begrafenis of viering. Dit kan geheel naar wens van de nabestaanden ingevuld worden.

 

Kijk voor meer informatie op: www.begraafplaats-wolfswinkel.nl

Eigenschappen
 • Stichting

  uitvaartcentrum en begraafplaats Wolfswinkel
 • Telefonisch bereikbaar

  0499-464249

Ervaringen met Uitvaartcentrum en begraafplaats Wolfswinkel

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.