Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena

Sleeuwijk https://www.authena.nl 06 45 59 45 77

 • Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena

  Uitvaartzorg vanuit ons hart.
 • Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena

  Voor een begrafenis of crematie op de door uw gewenste locatie.
 • Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena

  Afscheidsdienst met een condoleance is mogelijk in ons Afscheidshuis.
Beschrijving

Onze werkwijze

Omdat we de eerste contactmomenten zo waardevol vinden. Omdat we er zoveel van onze kennis en passie voor ons vak in kwijt kunnen. We er specifiek voor opgeleid zijn. Omdat we zo onze kwaliteit continu kunnen waarborgen. Daarom doen we de laatste verzorging zelf, met u samen als nabestaanden samen óf voor u. Dit maakt ons tevens uniek tussen onze collega’s in een wijde regio. Wij komen zelf, ook midden in de nacht. Overbrenging van de overledene van bijv. ziekenhuismortuarium naar huis voor de opbaring doen we ook, met onze rouwbus.
“Dan die waardevolle eerste contactmomenten met de aanwezige nabestaanden. En we zien meteen de overledene, de situatie eromheen. En horen wat mooi was, wat moeilijk was, hoe het gegaan is de laatste dagen, het moment van overlijden. Bijzondere gesprekken.” Een fragment uit onze blog, voor de hele tekst klik hier.

De rest van de dagen tot aan de uitvaart zijn we er voor u. We bepalen samen met u de prioriteiten, wat moet er nu meteen gebeuren, geregeld worden, gedrukt? Waarmee kunnen we nog even wachten? Uitvaartzorg op maat, uitvaartzorg vanuit ons hart.

Het team

Ria heeft voor haar uitvaartonderneming en het afscheidshuis een hecht team medewerkers om zich heen verzameld, allen even enthousiast en bevlogen als zijzelf is. Ria en Wilma vormen de dagelijkse vaste kern, de anderen maken deel uit van de zgn. flexibele schil eromheen, inzetbaar wanneer nodig en ieder met zijn eigen, specifieke vaardigheden. Even voorstellen:

Wilma van der Vliet
Saskia Ruiter
Gerry van Noorloos
Daphne van Noorloos
Henri van Gool        

Meer informatie vindt u op: www.authena.nl

Eigenschappen
 • Authena

  Uitvaartzorg & Afscheidshuis
 • Telefonisch bereikbaar

  06 45 594 577
 • Aangesloten bij

  Dementie vriendelijke Uitvaartverzorger
 • Ons werkgebied

  In een straal van 60km rond Sleeuwijk

Ervaringen met Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.