Varènz Uitvaartzorg

Bennekom https://www.varenzuitvaartzorg.nl 0318-250505

 • Varènz Uitvaartzorg

  Voorzorg
 • Varènz Uitvaartzorg

  Uitvaartverzekering
 • Varènz Uitvaartzorg

  Thuisopbaring
 • Varènz Uitvaartzorg

  Ons team staat graag voor u klaar
 • Varènz Uitvaartzorg

  Uitvaartcentrum
 • Varènz Uitvaartzorg

  Nazorg
 • Varènz Uitvaartzorg

  Afscheidsplechtigheid
Beschrijving

Wie we zijn

Goedendag Ik ben Martijn Hendriksen en ben samen met mijn gezin woonachtig in Bennekom, tegen Ede aan. Ik heb eind 2020 Varènz Uitvaartzorg opgericht omdat ik er van overtuigd ben dat het organiseren van een afscheid “anders” kan. Maatwerk, transparant, professioneel, betrouwbaar, betrokken en een hoge mate van service tegen een zeer betaalbaar prijsstelling zijn mijn kernwaarden.

Ik maar ook onze medewerkers nemen in overleg praktische zaken direct van u over. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en zijn we overal bij betrokken. Nadat wij door u uitgenodigd zijn om de uitvaart te mogen regelen zullen we kennis met u maken en uw wensen met betrekking tot de uitvaart bespreken. Vervolgens krijgt u van ons meteen een begroting en ik kan u beloven: de eindfactuur zal nooit hoger zijn dan wat er is begroot.

Wij zijn dan volledig op de hoogte van uw wensen, en we zullen er alles aan doen om de uitvaart ook zo te laten verlopen. Wij willen meer voor u betekenen. Wij willen u ondersteunen in situaties die we niet kunnen veranderen, maar wel draaglijker kunnen maken. Wij willen u zorg uit handen nemen. Wij zijn er voor u, zolang dit nodig is.

Onze achtergrond is veelzijdig; dit stelt ons in staat te werken vanuit betrokkenheid, deskundigheid en ervaring. Wij zijn actief in de regio’s Bennekom, Ede, Harskamp, Heelsum, Lunteren, Otterlo, Renkum, Veenendaal, Wageningen en Wekerom. De professionals met wie we samenwerken, onderschrijven onze visie. Bij Varènz Uitvaartzorg is er altijd één en dezelfde persoon van het begin tot het einde betrokken bij de uitvaart. Wij staan alleen en exclusief tot uw beschikking, dag én nacht.

Martijn Hendriksen, oprichter Varènz Uitvaartzorg

Onze werkwijze

En dan ineens is het werkelijkheid. U verliest een dierbare. Of: het einde van uw leven komt opeens dichtbij. Er ontstaan veel vragen. Wij van Varènz uitvaartzorg willen u graag ontzorgen in deze periode van verlies. Vanuit onze ruime ervaring, onze open blik en eigentijdse benadering. Wij hanteren geen vastgestelde protocollen, richtlijnen of gewoontes.

Financieel

Bij Varènz Uitvaartzorg weet u altijd waar u aan toe bent. U kunt van te voren geheel vrijblijvend een kostenbegroting aanvragen welke vijf jaar geldig is (inflatiekosten begraafplaats en crematorium uitgezonderd). Maar ook als het overlijden onverwacht is maken wij nadat we de uitvaartwensen van de overledene besproken hebben een begroting voor u op. Kijkt u eens op de pagina kosten.

Dicht in de buurt

Varènz Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de gehele gemeente Ede, en omliggende plaatsen zoals Bennekom Wageningen Renkum Heelsum Veenendaal Lunteren Harskamp Otterlo Wekerom en De Klomp. Doordat wij zo lokaal werken zijn we altijd goed op de hoogte van de mogelijkheden die bij het regelen van een uitvaart belangrijk zijn. Zo zijn we nooit ver weg maar altijd dicht in de buurt!

Meer informatie vindt u op www.varenzuitvaartzorg.nl

Eigenschappen
 • Varènz uitvaartzorg

  Wij staan 24uur voor u klaar
 • Dag en nacht bereikbaar

  0318-250505

Ervaringen met Varènz Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.