Vonea Uitvaartkisten

Eindhoven https://www.vonea.nl 085-047 9421

 • Vonea Uitvaartkisten

  Persoonlijke familielid
 • Vonea Uitvaartkisten

  Dieren liefhebber
 • Vonea Uitvaartkisten

  Natuurlijke uitstraling
Beschrijving

Welkom bij Vonea Uitvaartkisten

 

Waarom een speciale kist?

Wanneer een geliefde of goede vriend ons verlaat, is het soms lastig om te weten wat te doen. Het beste waar je op kunt hopen is dat zijn of haar laatste momenten omgeven zijn met liefde en zorg. Dat verdient iedereen nietwaar? Heeft u geen idee hoe u deze gevoelens welsprekend genoeg kunt vastleggen voor iedereen die de dienst bijwoont? Denk dan eens aan gepersonaliseerde uitvaartkist die het verhaal vertelt.

Vier het leven dat een dierbare heeft geleefd, door zijn of haar laatste afscheidsstoet te versieren. Laat een blijvende indruk achter op iedereen, aan de start van deze gedenkwaardige reis.

 

Bekijk welke stappen wij ondernemen om een persoonlijke kist te creëren.

Van idee tot ontwerp tot eindproduct, bij Vonea nemen wij de tijd om keer op keer de hoogste kwaliteit te leveren. Dit vergt geduld en jaren ervaring op het gebied van ontwerpen en bestickeren.

Wij laten u graag zien welke stappen wij ondernemen om onze klanten in een moeilijke periode van hulp te zijn en een hoogwaardig eindproduct te leveren.

Van aanvraag naar ontwerp.

Het proces gaat van start bij een aanvraag, hiervoor hebben wij een speciaal formulier ontwikkeld om u het zo makkelijk mogelijk te maken. Nadat een aanvraag is voltooid nemen wij zo snel mogelijk contact op om de details van de aanvraag en offerte te bespreken. Wanneer hierop akkoord is gegeven beginnen wij met de ontwerpfase, hier worden de eerste concepten gecreëerd die keer op keer met de klant worden gecommuniceerd zodat iedereen die betrokken is bij het proces up-to-date blijft. Als er een definitieve keuze is gemaakt voor het uiteindelijke ontwerp starten we met het print proces en bestickeren van de uitvaartkist.

Printen en bestickeren

Tijdens deze fase printen wij het ontwerp uit op gecertificeerde folie die speciaal geschikt is voor het aanbrengen op uitvaartkisten. Voor de hoogste kwaliteit print is geduld een vereiste. Na het printen is het tijd om het ontwerp aan te brengen op de uitvaartkist, dit word door professionals met jaren ervaring gedaan en volledig met de hand om ervoor te zorgen dat de kwaliteit op en top is.

Eindresultaat

Op dit moment is de uitvaartkist gereed voor levering. De keuze is aan de klant om de uitvaartkist op te halen op het hoofdkantoor van Vonea of hem te laten bezorgen, bij beide opties staan onze medewerkers klaar om u zoveel mogelijk te helpen. Onze levering is mogelijk in heel Nederland, uitgesloten van de waddeneilanden. Heeft u vragen? Neem gerust contact op , wij staan klaar om u verder te helpen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Heeft u interesse of een specifieke vraag? Wij staan u graag te woord dus stuur gerust een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

 

Meer informatie vindt u op: Vonea.nl

Eigenschappen
 • Vonea

  Persoonlijke kisten met een verhaal
 • Telefonisch bereikbaar

  085-047 9421
 • Samenwerking

  Van Wijk Uitvaartkisten
 • Samenwerking

  Landelijke vereniging van Crematoria

Ervaringen met Vonea Uitvaartkisten

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.